Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! A tanácsodat szeretném kikérni. Kipróbáltam a Puridren koncentrátumot, most fogy el nem sokára a 3. üveg. Viszont úgy érzem ez számomra nem volt annyira hatásos, mint ahogy vártam. Arra gondoltam kipróbálom a Lipo+ terméket, de előtte kíváncsi vagyok a véleményedre. Szeretném helyre tenni az emésztésemet és 8-10 kg-tól megszabadulni. Igazából azt vettem észre, hogy a mérleg nyelve többet mutat, mint amennyinek érzem magam. Talán vizesedés? Folytassam a Puridrent vagy próbálkozzam inkább mással? Ha igen, akkor mit javasolnál inkább? Köszönöm Anett

2017-06-13
Somogyi Rita válasza:

Kedves Anett!

Igen, akkor ha nehezen indul be a fogyás mindig azt szoktam javasolni, hogy menjük vissza az alapokhoz, és az anyagcsere serkentés érdekében fokozzuk a kiválasztó szervek áteresztő képességét.

Ehhez kérlek, kombináld a lúgosító-méregtelenítő Puridren® főzetet (vagyis folytasd a kúrát), a béltisztító-bélflóra építő Cotifibra bélradírt (Lipo+ helyett), és a Diurerbe® névre hallgató salaktalanító-vízhajtó gyógynövényes kivonatot (ilyen melegben fokozottabb a vízvisszatartás), 60 napig, Miközben elhagyod a fehér cukrot, fehér lisztet és tejet tartalmazó élelmiszereket. Útóbbi nem csak a testsúklycsökkentés, de a jól működő emésztés záloga is.

Akár egy gabonadiétába is belefoghatsz, ami magas rost, ásványi anyag és enzim tartalmánál fogva látványosan felgyorsítja az eredményeket. Továbbá segít abban is, hogy ne azon kelljen gondolkodnod, hogy mit nem ehetsz - ami egy láthatatlan stressz – e helyett inkább a biztosan ehető alapanyagok megismerését követően, kutass további receptek után a neten. Imádni fogod ezt a játékot! Mindemellett még gyorsan is el lehet elkészíteni őket. 

Sok sikert a kúrához; Rudolf Rita