Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! A tanácsát szeretném kérni. 39 éves vagyok, több évtizedes makacs narancsbőr és a szülés óta (2014) pajzsmirigy-alulműködés a két panaszom. Gambe Slim kúrába kezdenék, rendelek is 4 (6) üveggel, és kiegészíteném mással is, csak július 29-én utazom vissza az USA-ba, ahol 2013 óta élek. Limitált súlyú poggyásszal utazhatok, így attól tartok, 8-10 üveg szert (ha kombinálnám pl. Lipo+-szal vagy Puridrennel, és addig elfogyna az összesen 12 üvegből vmennyi) nem tudok elvinni. Kérdéseim: szállítanak külföldre/az USA-ba is? Van olyan termékük, ami könnyebb súlyra, és jól kombinálható a Gambe Slimmel, és pajzsmirigy-alulműködés esetén is szedhető? Lehet akár kapszula is, azt nem gond beszedni (krónikus időhiányban szenvedek kint :( ) Válaszát előre is köszönöm! Renáta

2017-07-03
Somogyi Rita válasza:

Kedves Renáta!

Ebben az esetben a Gambe Slim® főzet mellé, egy salaktalanító-vízhajtó gyógynövényes tablettát  ajánlok, hiszen ezt a kombót kifejezetten makacs narancsbőrnél szoktuk „bevetni”.

A kiemeléseken keresztül tovább is olvashatsz!

Nagyon fontos, hogy mindez nem fogja helyettesíteni az életmódváltást, ami megköveteli a szénhidrátok csökkentését, a feldolgozott élelmiszerek redukálást, és tiltja a tejfogyasztást. A tej (a kazein miatt) és a glutén, a pajzsmirigy alulműködés miatt sem javasoltak.

Kell viszont sok-sok folyadék a kúra alatt, ami 20 kilogrammonként 1 liter vizet jelent, és kell a rendszeres testmozgás.

Sok sikert a kúrádhoz;
Rudolf Rita