Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! A stress control kapszula alatt már írtam egy kérdést de most az lenne a konkrét kérdésem, hogy B-vitamin komplex mellé (+folsav) érdemes lenne még spirulina algát és D3 vitamint szedni? Plusz a stress control persze ! 3 hete volt egy komoly rosszullétem utána pedig orvosról orvosra járás (volt aki annyit mondott, hogy hát maga pánikbeteg szedjen frontint s majd ha az nem elég tovább megyünk meg felírt egy komoly béta-blokkolót amit be sem szedtem). Minden negatív,vérkép alapján egészséges fiatal nő kellene legyek de a sok stressz megtette hatását, magas volt a pulzusom, kalapált a szívem, reggel már magas pulzussal "felriadva" keltem, szédültem, nem tudtam enni stb majd a kardiológus mondta ki a végszót miszerint stresszhormon "fröccsök" öntik el a szervezetem, aminek egy gyógyszere lenne szerinte mégpedig a rendszeres életvitel (sport, egészséges életmód) és a stressz csökkentése, nem adott sem béta-blokkolót sem a nyugtató (frontin) szedését nem támogatta. De ugye ezt az időszakot át kell vészelni még visszaáll minden, hiszen több hónap vezetett ide fejfájásokkal, fáradtsággal és émelygéssel, szédüléssel, amire nem figyeltem eleget.Nem szeretnék hetekig, hónapokig nyugtatót szedni, hogy "Kisimuljanak" az idegeim ebben az átvezető időszakban. A családom több tagja is szenvedett pánikbetegségtől de nem akarok eljutni odáig, hogy ez valójában fent álljon. Előre is köszönöm, a kosaramban már bent van az említett 3 termék de várom a válaszát! :)

2017-03-17
Somogyi Rita válasza:

Kedves Adél!

Az itt is leírt, stresszel kapcsolatos kérdésedre a válaszom a Stress Controll oldalán találod: kattints a terméknévre. Természetesen az általad említett készítmények mind szedhetőek. Azonban továbbra is azt javaslom, hogy étrend-kiegészítőket az orvosoddal egyeztetve kezdj el alkalmazni, az előírt kezelés megtartásával - legyen szó Stress Controll kapszláról, B-vitamin komplexről, Spirulina algáról vagy D3 vitaminról, vagy bármely számodra szimpatikus tápanyagról.

Mi étrend-kiegészítőket forgalmazunk, és ahogy azt a név is mutatja, azokkal, kiegyensúlyozott vegyes étrendet kell kiegészíteni. Egy étrend-kiegészítő soha nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes táplálkozást, a rendszeres testmozgást és a bőséges napi folyadékbevitelt. Ezek az alapok mind szükségesek ahhoz, hogy sikereket érj el. Továbbá arról sem feledkezhetünk meg, hogy a teljes EGÉSZség, szervesen összefügg szellemi, mentális egészségünkkel, melyet ugyanúgy kell tisztítanod, ápolnod, és kiegyensúlyoznod, mint a szervezeted! Üdvözlettel; Rudolf Rita