Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! A Sress Control kapszulávall kapcsolatban szeretnék kérdezni. Én frontérzékenység miatt kezdtem el szedni ezt a kapszulát. Sajnos a vérnyomásom miatt gyógyszeres kezelésre szorulok. Szerencsére nem nagy hatóanyagtartalmú gyógyszert szedek. Amikor azonban fronthatás éri a szervezetemet, akkor kiugrik a vérnyomásom, és az alvással is probléám van.Elég régóta szedtem a Stress Conrolt, és úgy érzem hogy nagyon jó irányba mozdultam el. Közben eszembe jutott az ajánlás a minimum és maximum kúra vonatkozásában. Azonnal abbahagytam, mivel már jóval túlléptem a 120 napot. Egy hét után már nagyon éreztem, hogy jönnek a frontérzékenység tünetei. Elkezdtem utána olvasni az a adaptogén gyógynövények témájában. Sok olyan leírást találtam, amelyek szerint az adaptogén gyógynövények hosszú távú használatát javasolják, de sehol sincs leírva, hogy szünet nélkül szedhetők. Nagyon tanácstalan vagyok, a háziorvosomat most nem igazán akarom ilyen kérdéssel zavarni. Nagyon megköszönném, ha tudnál adni valamilyen megoldást részemre, vagy legalább azt, hogy mennyi szünetet kell tartani a kúrák között? Előre is köszönöm.

2021-01-11
Somogyi Rita válasza:

Kedves Edit!

Étrend-kiegészítőnél alapvetően kúraidőben gondolkozunk, ugyanis így tudjuk elkerülni a túladagolást, és így tudjuk biztosítani a magas biohasznosulást. Az adaptogén gyógynövények kiegyensúlyozzák a szervezet működését, túladagolni nem tudjuk őket, azonban hosszú távú, folyamatos alkalmazásuk mellett hozzászokik a szervezet, így csökken a hatékonyságuk. Ezért 120 nap után javasolt egy hónap szünetet tartani, majd újra megismételheted a kúrát, amennyiben szükséges.

Addig is, amíg szünetet tartasz ismerkedj meg a Lenimyr kapszulával.  Világszabadalommal védett, teljesen természetes kivonat, mirhagyantával, gyömbérgyökérrel és vízmentes koffeinnel, tökéletes választás frontérzékenység esetén

Üdvözlettel:

Somogyi Rita