Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! A segítségét kérném. 42 éves nő vagyok, napi 20 mg Xarelto tablettát szedek. Szeretnék 15 kg-ot fogyni, kinéztem az Ukko fogyasztó teakeveréket, de most azt látom, hogy az nem javasolt véralvadásgátló szedése mellett. Kérdésem, hogy milyen táplálékkiegészítővel tudnám megtámogatni a fogyókúrámat (egészséges étrend és sport mellett)? Tea lenne a legjobb, hogy egyúttal a folyadékbevitelt is megtámogassa. Köszönettel

2021-01-04
Somogyi Rita válasza:

Kedves Réka!

Alapvetően, amennyiben gyógyszeres kezelés alatt állunk, mielőtt étrend-kiegészítő alkalmazásába kezdenénk egyeztetnünk kell a kezelőorvosunkkal, (különösen igaz ez véralvadásgátló szedése mellett), hiszen szükség lehet a gyógyszeradag módosítására. Erről azonban csak az orvos tud bővebb felvilágosítást adni.

Ha fogyni szeretnénk, akkor javasolt a természetgyógyászat alapjaihoz visszatérni. Azt javaslom, hogy kezdj bele egy tisztítókúrába, amihez ajánlok Neked két koncentrátumot. Ezekkel a folyadékbeviteled is könnyen megnövelheted, hiszen a napi adagot ( 25 ml), 1,5-1,5 liternyi vízben kell feloldani.

A Puridren® főzet a sav-bázis egyensúlyt állítja helyre, mag a Lipo+ főzet a bélflórád egyensúlyáért felel, és segít megszabadulni a bélben rekedt salakanyagoktól.

Alapvetően a két koncentrátum fogyasztása nem ellenjavallt vérhígító szedése mellett, de kérlek, egyeztess orvosoddal is, mielőtt belekezdenél a kúrába.

Sok sikert kívánok!

Üdvözlettel:

Somogyi Rita