Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! A segítségedet szeretném kérni. Nekem gyakran van orrnyálkahártya duzzanatom,orrdugulásom és vizes orrfolyásom,ami erős tüsszögés előz meg. Allergia teszt mind a bőr és mind a vérvételi negatív lett,egyszóval nem vagyok semmire sem allergiás a leleteim alapján. Viszont ezek a tünetek amiket leírtam arra utalnak,hogy valamire mégis reagál a szervezetem mint allergia. A doktornő akinél voltam azt mondta,valószínű,hogy helyileg van csak allergia,az orrom az ami nem tolerál valamit. Ez a porallergia lesz. Orrsprayt kaptam,de nem szeretnék szteroidos,tele mellékhatással rendelkező készítményt alkalmazni erre a problémára. Melyik az az orrspray ami a vélemenyed szerint nekem jó lenne,a gyakori orrnyálkahártya duzzanatra,vizes orrfolyásra? Gyakran érzem úgy mintha belül az orrom vizben úszna anniyira duzzadt. Segítségedet előre is köszönöm. Üdvözlettel. Bernadette

2018-04-14
Somogyi Rita válasza:

Kedves Bernadette!

Itt a segítség az Allergicum orrspray  személyében, mely megszűnteti az orrnyálkahártya-duzzanatot, mérsékli az orrváladék mennyiségét, csökkenti az orrdugulást, és javítja az orrlégzést. Mindezzel lehetővé teszi az orrmelléküregek szellőzését, így pedig enyhülnek a szénanáthás tünetek.

Ráadásul ez az orrspray egy teljesen természetes, 12 gyógynövény komponensű, orvostechnikai eszköz.

Mellette figyelmedbe ajánlom a belsőleg alkalmazható Allergicum cseppet is. Melynek összetevői természetes antihisztamin hatásúak. Így két oldalról támadhatsz az allergia ellen.

Igaz írtad, hogy történt bőr és vérvizsgálat, mivel azonban nem tudom mire vizsgáltak, így leírom, hogy ilyen orrfolyásos, orrdugulásos allergiás tüneteket az ételösszetevő érzékenység vagy intolerancia is okozhat.

Allergizáló, gyulladáskeltő összetevők például a laktóz, kazein, glutén, fruktóz és akár a tojás is. Ha ezekre még nem történt vizsgálat, kérlek egyeztess a kezelőorvosoddal, mert érdemes lehet további vizsgálatokat is végezni ez irányban.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita