Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! A segítségedet szeretném kérni, immunerősítés céljából. Édesanyám gyógyszeres cukorbeteg, pajzsmirigybeteg és emellett véralvadásgátló gyógyszert is szed. Szeretném tudni, hogy milyen vitaminokkal erősíthetné az immunrendszerét? Mik azok amiket nyugodtan szedhetne a gyógyszerei mellett? A C-vitaminról annyi felvilágosítást kapott, hogy véralvadásgátló mellett nem ajánlott! Orvossal sajnos ezügyben nem tud felvilágosítást kapni, mert nem mondják mit szedhetne. Kérdezte már. Nagyon fontos lenne, hogy támogassa az immunrendszerét. Előre is köszönöm a kedves segítőkész válaszod. Üdvözlettel. Detti

2020-11-02
Somogyi Rita válasza:

Kedves Detti!

Az általános protokoll szerint, amennyiben gyógyszeres kezelés alatt állunk, mindenképpen ki kell kérni a kezelőorvos véleményét, mielőtt étrend-kiegészítő alkalmazásába kezdenénk. Hiszen a kezelőorvos ismeri pontosan a diagnózist, illetve az anyukád által szedett gyógyszereket, és az esetleges összeférhetetlenséget (mint pl. jelen esetben pl. a vérhígító és a C-vitamin).

Amit én ajánlok figyelmetekbe, és nem gondolom, hogy ellenjavallata lenne a kezelőorvosnak az a Ferzym® bélflóra ampulla, hiszen az immunrendszer egészsége mindig a bélflóra egészségénél kezdődik.

A szerves szelén és a szerves cink (napokon belül újra rendelhető lesz) alapvető tápanyagok pajzsmirigybetegség esetén, és az immunrendszerünk egészségét is megtámogatják, ráadásul csökkentik az esetleges belső gyulladásokat.  

A propolisz csepp cukorbetegség mellett akkor fogyasztható, ha számoltok a szénhidrát tartalmával, ami a napi adagban 1,9 gramm.

Jó egészséget kívánok!

Üdvözlettel:

Somogyi Rita