Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! A segítségedet szeretném kérni,hogy melyik terméket válasszam. Minimális pajzsmirigy alulműködésem van TSH hormon 4,20 lett azaz 0,1-el meghaladja a referencia tartományt,ugyanígy lett a cukorral is 6,2 lett (később a kontroll vérvétel 5,1 lett). Nem szedek ezekkel kapcsolatban gyógyszert,nem is szeretnék. Viszont fogamzásgátlót kell szednem császár hegében elhelyezkedő hegendometriosis miatt. Kimondottan hasra hízó fajta vagyok,a súlyom az utóbb pár évben 6kg-mal nőtt,jelenleg 158 cm és 63 kg vagyok. Napi sok órát ülőmunkával töltök. Segítségedet előre is köszönöm! Regina

2016-04-10
Somogyi Rita válasza:

Kedves Regina! Nem csoda, hiszen cukornál és IR-nél is az ember, főként a hasi úszógumikat növeszt. Természetesen életmódváltás szükséges, ezzel nem árulok el nagy titkot. Muszáj lesz mozogni, még akkor is javul a helyzet, ha heti 3x1 órán át ütemesen sétálsz. Kötelező a napi 5-6 étkezés, ami egyszerre soha nem több mint az ökölbe szorított kézfejed. Ha így teszel, akkor egyenletes lesz a vércukorszinted, és ha az egyenletes, akkor máris zsírégető zónába kerülsz. Másrészt pedig a legnagyobb kiválasztó szerved a májad is tehermentesíted ilyenkor, ez pedig idővel garancia lesz a fokozott anyagcserére.

4, nagyon fontos kiegészítő van a számodra, melyek felgyorsítják az eredményeket és segítenek visszafordítani a folyamatot (életmódváltással egybekötve!);

Szerves Cink >> A cink felépíti az inzulin és a pajzsmirigyhormonokat, fogékonnyá teszi a sejtek receptorait az inzulin felvételére, így pajzsmirigy alulműködésénél, II-es számú cukorbetegségnél és inzulinrezisztenciánál különösen fontos ásvány.

Organikus Szelén (L- szelenometionin) >> Segíti a pajzsmirigy megfelelő működését - a pajzsmirigyben több szelén van, mint bármely más szervünkben - és fontos szerepet játszik a pajzsmirigy hormonok termelésében és anyagcseréjében. Pajzsmirigy alulműködés esetén nélkülözhetetlen elem!

Barna alga >> A hormontermeléshez a pajzsmirigynek jó minőségű, szerves jódra van szüksége. A barna alga természetes, szerves jódot biztosít. Magyarországon a jódhiány komoly közegészségügyi probléma.  Ha nem áll rendelkezésre elegendő szerves jód, akkor a pajzsmirigy működése zavart szenved. Ez számos szervünkre hatással van és változó súlyosságú és megjelenésű panaszokat okoz; lassítja az anyagcsere-folyamatokat, csökkenti a szellemi és fizikai teljesítőképességet, hajhullást, száraz bőrt, körömtöredezést, fáradtságot, alvászavart, meddőséget és fázékonyságot idéz elő.

Puridren® >> Természetgyógyászati alaptermék, hiszen ahhoz, hogy belső elválasztású mirigyeink, szerveink egészségesen működjenek, ahhoz a testfolyadékok pH-értékeit is szabályoznunk kell. Nem véletlen, hogy a természetgyógyászat minden esetben egy alapos nagytakarításhoz, azaz lúgosításhoz-méregtelenítéshez nyúl első körben, legyen problémánk az elhízás, a cukor, vagy a pajzsmirigy alulműködés. Különösen fontos azok részére, akik nem tudnak rendszeresen mozogni, vagy az utóbbi időben nem volt erre lehetőségük.

 

Sok sikert az új életedhez! Rudolf Rita