Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! A segítségedet kérem, egy több összetevős kérdésben. 48 éves vagyok a változókor delelőjén, nem rég kezdődött ízületi gyulladássokkal, a kéz ujjaknál. Közben felszaladt rám 6 kg, és rohanós stresszes az életem, és az emésztésem se a legjobb, puffadással, székrekedéssel. Mostanában csak így jellemzem az állapotom, halmozottan hátrányos helyzetű. Kérlek segíts nekem egy komplex tanácsadással, milyen termékeket ajánlanál nekem, akár kombinálva is. Köszönöm segítséged! Zsuzsanna

2019-01-08
Somogyi Rita válasza:

Kedves Zsuzsanna!

Ha erre a kiemelésre kattintasz  olvashatod egy korábbi, változókorral kapcsolatos kérdésre adott válaszomat. Úgy vélem az ott felsorolt tápanyagok és életmódbeli javaslatok, hasznosak lehetnek számodra is.

A Cotifibra bélradír ivókúra  magas prebiotikus rosttartalmával lehet segítségedre, testsúlyod  és emésztésed  karbantartásához, sőt, ellenálló képességed és általános egészséged szempontjából is jó választás.

Ízületi gyulladásra az elsődleges kiegészítő, amelyet ajánlok a Leni Complex™ tabletta, melynek fő hatóanyagai az Ördögkaromból nyert harpagosid (fájdalomcsillapító,  gyulladáscsökkentő), a Tömjéngyantából kivont Boswellia-sav ( gátolja az ízületek,  csontok és a vázizomzat gyulladását), valamint a  Pycnogenol® nevű antioxidáns, ami egy különleges francia fenyőféle kérgéből származik (ez lassítja az öregedési folyamatokat, hatékony gyulladásgátló és nagymértékben csökkenti az ízületi merevséget). Mellette nyugodtan alkalmazhatod a Natur Tanya® kurkuma tablettáját  , hiszen az, nem csak gyulladáscsökkentő, de gyulladásgátló hatóanyagokat (kurkuminokat) is tartalmaz, koncentráltan.

A legfontosabb lépés azonban, amit nem kerülhetünk meg, akár változókori problémával, akár puffadással, vagy ízületi gyulladással állunk szemben az, az életmódváltás. Reformáljuk meg étrendünket, ügyeljünk a folyadékfogyasztásra és mozogjunk rendszeresen. Hosszú távon ugyanis ezek a lépések együttesen lesznek azok a mankók, melyekkel tartós sikereket zsebelhetsz be!

Sok sikert kívánok a kúrádhoz;

Somogyi Rita