Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! A segítséged szeretném kérni. 10kg felesleg van rajtam.Normálisan étkezem,napi 5alkalommal,kis adagokban,cukor és liszt mentesen.Heti 4-5alkalommal járok konditerembe,súlyzós edzést és kardió edzést végzek szakértö felügyelet mellett.Napi minimum 4liter szénsavmentes ásványvizet iszom.A problémám az,hogy a súlyom nem indul meg lefelé,csak egy helyben topogok.Ráadásul a böröm (föleg combon és fenéken) csúnya narancsbörös lett,és olyan mintha egy nagy vastag nadrág lenne rajtam.Nagyon érdekes,szerintem nem csak tiszta zsír,hanem vizesedés is.A lábaim (végig,térd és lábfej is) dupla olyan vastagok mint pár éve voltak,de ujjal nyumásra nem látható lyuk a börömön,tehát nem kimondottan vizes vagyok.Voltam vérvizsgálaton,mely kiterjedt a pajzsmirigyre,cukorterhelésen,minden eredményem tökéletes.Pár évvel ezelött csinos nö voltam,ez a jelenlegi állapot nagyon megvisel lekileg.Két hónap múlva lesz a 40. születésnapom,addigra szeretném kihozni magamból amit lehet.Ebben szeretném kérni a segítségedet.Mit javasolsz,mit szedjek illetve igyak?Két hónap alatt nagyon jó lenne legalább 8kgtól megszabadulni. Elöre is köszönöm a válaszod! Szép napot! Üdv:Rita

2017-06-01
Somogyi Rita válasza:

Kedves Rita!

Ha valaki ilyen rendszeresen edz, és ennyire tudatosan táplálkozik, annak csak egy vége lehet: fogyás! Persze van, hogy nehezen indul el, vagy menet közben megáll, stagnál az ember lánya, de meglesz az. Ilyenkor visszamegyünk az alapokhoz és egy alapos nagytakarítást végzünk, hogy ezáltal fokozzuk anyagcserénk. Mindehhez van is 2 főzetünk, melyeket együtt kombinálva kínálunk, kifejezetten erre az esetre, és melyekről ide kattintva olvashatsz tovább!  

A belsőleges kúrát pedig külsőleg is kiegészítheted. Nézd meg ezt az Aqua Balance Rassodan® névre hallgató alma őssejtes szérumot, ami egy hatékony otthoni kezelés a helyi zsírpárnák és narancsbőr ellen.

 A kiemelésekre kattintva tudsz tovább olvasni.
Várom visszajelzésedet a kúrád sikerességéről. :-) 

Üdvözlettel:
Rudolf Rita