Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! A saját bajomban már kérdeztelek, most a férjem problémájával kapcsolatban szeretném tudni, hogy a Saw Palmetto Duopack terméketeket folyamatosan lehet szedni vagy csak kúra szerűen? A férjem 50 éves, derék gondjai vannak, amire izomlazítót szed reggelente. Mást nem szed. Van kis herevisszeressége, elmondása szerint prosztata gondja nincs, inkább a szex terén érzi, hogy negatív változás van. Ez a termék ezeket a férfi gondokat javítaná? Mivel én magamról tudom milyen a hormonpótló, először természetes szert szeretnénk kipróbálni. Így is nehezen veszi rá magát az orvoshoz menetellel, még egyszerűbb betegségeknél is. Köszönöm segítséged: Andrea

2017-05-02
Somogyi Rita válasza:

Kedves Andrea!

A Saw-Palmetto tablettát is kúraszerűen érdemes szedni minimum 60 maximum 120 napig, azonban a férjed problémájára más kiegészítők is bevethetők.

A herevisszérsérv veleszületett kötőszöveti gyengeség, ezért kötőszövet edző, kötőszövet erősítő kivonatokkal szoktuk az étrendet kiegészíteni. Ezek pedig a következők: Kollagén mátrix koncentrátum, napi 2*12,5ml, Szerves C-vitamin, napi 4000mg (legjobb 4*1-es elosztásban fogyasztani), melyhez keringést fokozó, érfal erősítő Szerves szőlőmag tablettá  is javaslok, ami OPC-nevű antioxidánsra standardizált termék és fogyasztása naponta 2*1 –esével történik.

Hasznos antioxidáns ásvány a Cink, melyet amúgy sem találunk megfelelő mennyiségben az élelmeinkben a kilúgozott földek okán, és nem lehet figyelmen kívül hagyni antioxidáns tevékenységét, azt, hogy több, mint 300 féle enzim működéséhez járul hozzá, vagy prosztata betegségek kivédését szolgáló hatását, és spermaszám fokozó képességét, hiszen egyik mellékhatása a herevisszerességnek a férfi meddőség.

 A műtét nem mindig kerülhető meg, de műtétet követően is speciálisabbá kell tenni az étrendet. Ha van rá lehetőség, akkor adjatok a fenti kúrának legalább 40 napot. Természetesen csak akkor, ha a párod mozog hetente 3-szor, eszik naponta 3-5 alkalommal, megiszik 2-3 liter folyadékot, nem él élvezeti szerekkel, mint energiaitalok, alkohol, cigaretta és kávé. Hiszen az életmódváltás mindig az első, és csak aztán jönnek a kiegészítő tápanyagok, a siker csak így garantált.

Üdvözlettel; Rudolf Rita