Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! A Puridern a Gamble Slim és a Lipo Lapos has termékek használhatóak egymással kombinálva vagy csak egyesével?

2016-03-29
Somogyi Rita válasza:

Kedves Eszter! Nem, hogy csak kombinálhatók, hanem nagyon sok esetben kimondottan javaslom is a kombinációt! A Puridren® és a Lipo+ főzet együtt például, tökéletes azok számára, akik alig esznek és mégis híznak, vagyis olyan esetekben, amikor nagyon lelassult az anyagcsere. Szoktam akkor is javasolni a kombinációt, ha valamilyen makacs bőrbetegséggel állunk szemben, hiszen a Lúgosító-Méregtelenítő és a Béltisztító-Bélflóra építő főzetek a természetgyógyászat alapját testesítik meg.

A Gambe Slim® és a Puridren® koncentrátumok együttes fogyasztásával pedig olyan nyirokpangásos panaszokat tudunk felszámolni, melyek következtében a lábak a bokától az ágyékig vastagabbak, ödémásabbak lesznek, és ami gyakran párosul cellulitisz jelenséggel is, vagy visszeres panaszokkal.

Összességében a kombináció jó ötlet, azonban nem feledkezhetünk meg a bőséges folyadékbevitelről, a napi 5-6 étkezésről, a testmozgásról, vagyis az életmódváltásról annak érdekében, hogy kúránk eredményesebb, tartósabb legyen. Sok sikert;Rudolf Rita