Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita,a párom és én egy alapos béltisztítást szeretnénk végig csinálni,gondoltam a Lipo+lapos has kúrára vagy a Puridren?a páromnak szüksége lenne vagy 10kg fogyásra én megelégednék a béltisztítással is de ha fogyok az csak jó lenne....60nap elegendő lehet a kúrához ugye?és találok valahol étrendet a béltisztító kúra alatti étkezéshez?Köszönettel: Melinda

2017-02-02
Somogyi Rita válasza:

Kedves Melinda!

A diéta és a mozgás mellett elsőként mindkettőtöknek azt kell elfogadnotok, hogy kitartásra lesz szükség, amíg rendeződik a has, a belek állapota. Első lépésként kezdjetek bele egy Lipo+ főzetes kúrába, amely gyengéden, de igen hatékonyan elkezdi a belek gyógynövényes salaktalanítását, méregtelenítését. Ennek a kúraideje 120 nap, minimumkúrája 60 nap. Mindenképp javaslok ezzel párhuzamosan egy pre- és probiotikumos kúrát is, amihez a Ferzym® plus Bélflóra ampullát, vagy kapszulát ajánlom. Bármelyik jó lesz, mindkettőt ugyanazzal a rendkívül fontos szabadalommal állítják elő: az úgynevezett DUAL COATED („kettős kabát”) technológiával. Az első kabát megvédi a pre- és prebiotikumokat a gyomorsavtól, illetve egyenlőtlen pH-értékektől, hogy azok épségben eljuthassanak a bélflórához. A másik kabát már a bélflórában oldódik fel, és ott elterül, mint egy „szőnyeg”, hogy tápláló svédasztalként szolgáljon a probiotikumoknak.

Mivel az írásod alapján a párodnál nagyobb egyensúlyvesztésről van szó, számára azt ajánlom, hogy mindemellett minden reggel éhgyomorra fogyasszon el 1 tasak Cotifibra Bélradírt, amiben 7000mg prebiotikus rost van tasakonként, így nem csak a belek salakosodást tudjuk csökkenteni, de az immunrendszeredet adó bélflórát is képesek vagyunk kolonizálni. Ennek a kúraideje minimum 60, maximum 120 nap.

Helyesen gondoljátok , hogy a béltisztító kúrát érdemes az étkezésünkkel is támogatni, hiszen bármennyire is természetesek ezek az étrend-kiegészítők, nem helyettesíthetik a kiegyensúlyozott vegyes táplálkozást, a rendszeres testmozgást, bőséges napi folyadékbevitelt. Ezek az alapok mind szükségesek ahhoz, hogy sikereket érjünk el.

A béltisztító kúrához ideális választás hozzá a Gabonadiéta, amely 7 hetes lúgosító, fiatalító étrendből áll. Ezt a diétát 25 év vásárlói tapasztalata alapján állítottam össze, célja a fogyáson, ideális testsúly elérésén túl az, hogy könnyen emészthető és magas tápanyag tartalmú összetevőkkel salaktalanítsa és fiatalítsa meg a testünket kívül-belül.  A visszajelzések szerint ezt a küldetését szépen el is végzi  – sok sikert Nektek!

Üdvözlettel; Rudolf Rita