Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! A napozó vitamin felkeltette érdeklődésemet,ugyanis sajnos nagyon fehér és érzékeny bőrű vagyok.Eddig szolival próbáltam vmilyen szint elérni,de ha létezik ez a megoldás szívesebben választanám ezt. Annyi lenne a kérdésem,hogy más étrend kiegészítők mellett( Omega3,Q10 vitamin...) lehet-e szedni? Lehet buta a kérdésem,de ilyen fehér bőrűeknél mint én is vagyok ez a szín amit elérnék vele,nem feltűnően sárga-e? Én próbáltam önbarnító krémeket,testápolókat is,de sajnos majdnem mindnél azt vettem észre h a "barna" színtől messze volt,inkább sárga lett tőle a bőröm. Tudom ne akarjak egyszerre mindent,de ha egy szép halvány természetes szint kapnék ennek a vitaminnak a segítségével nagyon örülnék. Nagyon köszönöm előre is válaszát. Üdvözlettel: Fné Andi

2018-05-09
Somogyi Rita válasza:

Kedves Fné Andi!

Az önbarnító készítményeket Én sem szeretem, és ennek az az oka, hogy azok színezőt tartalmaznak, ami könnyen foltosodik, legtöbbször narancsos színt ad, és blokkolja a pórusokat. Kikeverésükhöz több vegyi anyag szükséges, ezért könnyebben is irritálhatnak.

Helyette egy, a weboldalunkon is megtalálható GYORSBARNÍTÓ SPRAY-re  hívnám fel figyelmed! – melyet külsőleg használhatsz a beta-SOLAR® napozóvitamin mellett, és ami szolárium, és napozás hatására gyorsítja fel a barnulást. Ez a termék garantáltan barna színt ad, ráadásul tartósan, foltos kopás nélkül, hiszen a bőr melanin termelését fokozza, nem tömíti el a pórusokat, vegyi anyag mentes, továbbá bőrgyógyászatilag is tesztelt.

A beta-SOLAR® napozóvitamin  nagyszerűen kiegészíti és fokozza a gyorsbarnító spray eredményességét, de önmagában is barnít.

A világszabadalommal is védett összetevőket tartalmazó vitamin nem okoz foltosodást, és barnulás közben sem sárgítja bőrünket. Ehelyett kétféleképp is segít a barnulásban;

  1. megnöveli a szervezet melanin termelő képességét – azt a pigmentet, ami a napozás utáni aranybarna bőszínért felelős, illetve

  2. karotinoid festékanyagai felhalmozódnak a bőr mélyebb rétegeiben, és pigmentáják azt.

Az általad említett egyéb étrend-kiegészítők mellett is nyugodtan szedheted, sőt mivel ez egy antioxidánsokat tömörítő koncentrátum, még támogatja is az Omega3 zsírsavak és Q10-vitamin eredményességét.

Választásod egyébként kiváló, hiszen a beta-SOLAR® napozóvitamint a legérzékenyebb bőrtípusúak, sőt gyerekek, napallergiások is eredménnyel használhatják. Azt javaslom, ha nagyon fehér a bőröd, a napi 1 kapszula helyett 2x1 szemet fogyassz belőle az első hónapban.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita