Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! A napokban kezdtem el inni a 3. üveg Kollagén Facelift-et és a 2. doboz növényi hiarulonsav tablettát, sajnos eddig még nem igen tapasztaltam jótékony hatásukat (pedig nagyban befolyásolt a sok pozitív tapasztalat, amit itt olvastam a termékekről). Mit tanácsolsz? Várjak türelemmel? (38 éves leszek, vannak ráncaim,fakó bőr, hízás- fogyás miatt megereszkedett bőr, térdfájás, töredezett köröm, vékonyszálú haj stb., főleg így tél után. ) Mostanában tapasztaltam, hogy eléggé fájnak a lábaim, nehézlábérzésem van, olyan "oszlopos" mindkét lábam, mivel elég gyakran olvasgatok az oldalatokon, rátaláltam a Gambe Slim-re, ami ha jól olvastam éppen ezeken a problémákon tudna segíteni. Kérdésem az lenne, hogy a Kollagén Facelift, a hiarulonsav és a Gambe Slim fogyasztható e együtt? Válaszodat előre is köszönöm! Üdvözlettel: Rita

2018-04-17
Somogyi Rita válasza:

Kedves Gergely Rita!

Sajnos a panaszok, amiket az évek alatt folytatott helytelen életvitellel összegyűjtünk, akármennyire is szeretnénk nem fognak 40 nap alatt megoldódni. A Kollagén Facelift® esetén, ahogy ezt az oldalon is írjuk ez éppen csak szinten tartásra elég. Az általad leírt panaszok alapján a Facelift® koncentrátum 120 napos kúrája ajánlott első körben.

Sok éves tapasztalatból tanácsolom, hogy légy türelmes és folytasd a kúrát. Érdemes lenne C-vitaminnal  is kiegészíteni a kollagén-hialuron kúrádat, hiszen a kollagén szintetizáláshoz és a biohasznosulás növeléséhez a C-vitamin tökéletes társ.

Továbbá, nem szoktuk a Gambe Slim® és Kollagén Facelift® koncentrátumot kombinálni, hiszen mindkettő nagy mennyiségben tartalmaz kollagént. Ez a Gambe Slim® főzet esetében 1500mg, míg a Kollagén Facelift® esetében 3000mg-ot jelent a napi a napi adagban.

A GambeSlim® koncentrátum helyett esetedben a Facelift® kúrád kiegészítésére, a lábfájdalom és nehézlábérzés enyhítésére  ERBAVEN® termékcsaládunk tagjait, ajánlom figyelmedbe. Belsőleg választhatsz ivótasakok és tabletta között (megjegyzem az ivótasakokban található folyadék nem csak hatásos, de nagyon finom is). Külsőleg pedig rendelkezésre áll gél vagy tapasz is. Amennyiben van rá lehetőség, érdemes egyszerre külsőleg és belsőleg is fellépni a panaszok ellen.  Az ERBAVEN® termékek alkalmazása is kúraszerűen ajánlott. Minimum 60, maximum 120 napig.  A kúrák között 4 hét szünet beiktatása javasolt, aztán megismételhetők.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita