Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! A most érettségiző lányom nagyon sokat tanul, külön órákra jár, ezért nagyon fáradt. Szeretném kérdezni, hogy a fizikai és a szellemi leterheltség könnyebbé tételére milyen készítményt ajánlanál? Én a Zen-szen kapszulát és a Gold Lecytynát gondoltam, de ahogy néztem a honlapon van még pl. a Centella, szerves szőlőmag is. Royal Jelly ivótasakot szokott inni, Valamint a stressz oldásra s Stressz Control kapszulát vettem, azt viszont nem tudom, hogy ez csak folyamatos szedésnél hatásos vagy alkalomszerűen is. Valamint a fent emlitett étrendkiegészitőkkel együtt szedhető-e? Szeretném kérni a tanácsodat, hogy milyen készitményeket szedjen. Köszönöm szépen, Timi

2018-02-26
Somogyi Rita válasza:

Kedves Timi!

A vizsgaidőszakok sikeresebbé tételére, magam sem tudtam volna célzottabb kiegészítőt ajánlani a A Zen-szen® vita-complex kapszulánál, mely kétféle, koreai és amerikai ginseng gyökeret kombinál, 12 vitaminnal dúsítva. És pontosan a Gold Lecytyna® magas dózisú folyékony lecitinnel kombináltam volna. Ugyanis saját tapasztalatból is mondhatom, hogy jelen pillanatban is nagy segítséget nyújtanak számomra is a tanulásban. De ez régen is így volt.

És igen, ilyenkor bizony a szervezetünk jóval nagyobb stresszt kell, hogy toleráljon, ezért nyugodtan elkezdhetitek a Stress® Control kapszula szedését is. Viszont ezt is kúraszerűen javaslom szedni. Ugyanis a stressz kontrollálásában is azért tud szerepet vállalni, mert ez egy adaptogén növényi kivonat. Nem egy nyugtató hatású készítmény. Kell egy minimális idő amíg kifejti teljes hatását. Ami a tanulásban is jócskán fog segíteni, méghozzá biztos vagyok benne, hogy jobban fog tudni koncentrálni az adott feladatra a leány. Nekem egyébként már 4-5 nap alatt látványosan emelkedik a tűrőképességem mikor Stress® Control kúrát csinálok.

Tökéletesen összekombináltad a kiegészítőket. Én mást nem ajánlok, ha szedi a Zen-szen® vitamint, a Lecitint és a Stress® Controllt, akkor mellettük már Centellára és Szőlőmagra  kifejezetten szükség nincs. Ezekkel esetleg a kúrák szüneteiben váltsátok ki az előzőleg említetteket. Természetesen a Royal Jelly Méhpempő ivótasakokkal csak jót tehet az általános egészségének is, úgyhogy azt nyugodtan szedheti pluszban is akár.

De a tanulás mellett azért kapcsoljon is ki néha. Az agynak is kell a pihenés. Sikeres felkészülést és vizsgákat kívánok.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita