Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! A Lipo+ és a Gamble slim termékeket fogyasztom már több mint egy hónapja (megcsinálom a 120 napos kúrát), most láttam az oldalatokon a Papaya kivonatot illetve a Cotofibra bélradírt. A kérdésem az , hogy a két készítmény közül melyiket ajánlod másikak mellé? Refluxom van (a lipo javított rajta) illetve bélgörcsök és gázosodás is előfordul. Anyukámnak a Faceliftet és a fermentált hialuronsavat gondoltam megrendelni, mert porcproblémámái vannak. Jó ötletnek tartod vagy esetleg van más javaslatod? Előre is köszönöm a válaszod! Üdv.: Adri

2018-05-06
Somogyi Rita válasza:

Kedves Adri!

Örömmel olvastam, milyen kitartóan végzed kúrádat a Lipo+ és Gambe Slim® főzeteinkkel. Kiindulva abból, hogy refluxos tünetekkel küzdesz, illetve bélgörcsökre, bélgázokra panaszkodsz, számodra tökéletes választás kiegészítésként a Fermentált papaya koncentrátumunk ®. Ez az erjesztett kiegészítő, célzottan kezeli a kérdéses kellemetlen emésztési és bélrendszeri panaszokat.

E mellett egy No Acid névre hallgató kiegészítőre is felhívom a figyelmed, egy olyan szopogatós savlekötő tablettára ami, természetes ásványi anyagokat tartalmaz. Ez azért érdekes, mert amíg a szintetikus gyomorsav csökkentő készítmények a már megtermelt gyomorsavat semlegesítik, hatásuk átmeneti és nem a kiváltó okot szünteti meg, addig ez a termék a kiváltó okkal veszi fel a kesztyűt, ami a szerves ásványi anyagok hiánya. Olvass tovább erről a kiemelésre kattintva!

Sajnos nagyon sok refluxos vendégünk van, és ennek okán számos tapasztalattal is rendelkezünk e téren. Az egyik ilyen fontos tapasztalat az, hogy ha egy refluxos vendég hajlandó kiiktatni az étrendjéből a glutént, a tejet és a cukrot, akkor már a 3. hónaptól lényegesen enyhülnek a tünetei. A másik ilyen tapasztalat, hogy mivel a refluxos tünetek érzelmi hatásra felerősödnek a lelki és szellemi egyensúly meghatározó a gyógyulás érdekében. Erre természetesen vannak hatékony stressz-levezető technikák, mint amilyen például a jóga is, de a rendszeres testmozgás és az esti séták, kocogások is sokat segítenek. A lényeg a rendszeresség!

Mindezek kiegészítéseként jöhetnek csak a célzott tápanyagok, étrend-kiegészítők, mert azok életmódváltás nélkül történő fogyasztása kevés a sikerhez, és nem hozhat tartós eredményt!

Édesanyád porckorong problémái esetében a  Kollagén Facelift® koncentrátum  és a Szerves Hialuronsav tökéletes választás. Ehhez már csak Új-zélandi zöldkagyló  kivonatot és napi 2000mg Retard C-vitamint  ajánlanék. A zöldkagyló glükozaminoglikánjai (GAG) segítik az új porc termelődését, egyúttal védik a meglévő porcállományt, segítséget nyújthatnak  a porcok felépítésében, az ízületi nedv mennyiségének termelésében, a csontok stabilizálásában és a csontsűrűség növelésében. A C-vitamin pedig önmagában is támogatja a porcok egészségét, és egyben fokozza a hialuronsav és kollagén biohasznosulását.

Kérlek, édesanyád figyeljen oda a bőséges folyadékbevitelre és rendszeres testmozgásra is, hiszen zselés anyagú porckorongjaink e nélkül nem képesek regenerálódásra!

Üdvözlettel:
Somogyi Rita