Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! A lányomnak erős hüvelyi bakteriális gyulladásos panaszai lettek, nőgyógyász látta, 7 napos gyógyszer kúrát írt fel, szeretnémkerni asegitsegedet. Milyen natúr terméket javasolsz. Köszönöm Éva

2019-02-27
Somogyi Rita válasza:

Kedves Éva!

A hüvely bakteriális gyulladásos panaszát több kórokozó is kiválthatja. A gyógyszeres kezelés sok esetben nem is megkerülhető. Ahhoz, viszont hogy elkerüljük a vissza-visszatérő fertőzéseket, lányod kezdjen el gondoskodni bélflórájának egészségéről, szinbiotikum segítségével. Ez azért is fontos, mert a bélflóra mikroorganizmusai adják az immunrendszer 70%-át, másrészt annak felborult egyensúlya az előidézője a hüvelyi flóra egyensúly eltolódásának is.

Természetesen az életmódnak is óriási szerepe van, táplálkozásunk bázikus alapú legyen, folyadékbevitelünk bőséges, életvitelünk pedig testmozgásban aktív, hogy ellenálló képességünk maximumon dübörögjön. További hasznos kiegészítők, amiket bevethetünk:
Fitotree kapszula - természetes mikrobaölő hatóanyagokat koncentrál, melyek segítenek távol tartani a kórokozó gombákat és baktériumokat. 
Retard C-vitamin - napi 2000mg C-vitamin hozzájárul a szervezet védelmi vonalának erősítéséhez, és fokozza a fenti tápanyagok hatékonyságát, és biohasznosulását is.

Ugyancsak hasznos kiegészítő lehet a kamillás tejsavas intim mosakodóamely kizárólag természetes összetevőket tartalmaz, nyugtatja a nyálkahártyát, táplálja és hidratálja, kellemesen hűsíti, és hatékonyan ellensúlyozza a helyi irritációkat.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita