Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! A kérdésem az lenne, hogy kb. négy hónapja szedem már a ligetszépe olaj kapszulát erős hajhullásra, valóban szünetet kellene most már tartanom a szedésben? Milyen problémával járhat, ha tovább szedem még szünet nélkül? Minimum mennyi ideig kellene szüneteltetni a szedését? Erősen romló látásra (50 éves leszek) van-e esetleg valami "csodaszerük"? Előre is nagyon köszönöm a válaszokat! Üdvözlettel: Kovácsné Zsuzsi

2019-03-23
Somogyi Rita válasza:

Kedves Zsuzsi!

Minden étrend-kiegészítőt kúraszerűen fogyasztunk, 120 nap után javasolt 4 hét szünet beiktatása. Ennek oka, hogy a magas biohasznosulást így tudjuk megőrizni.

Kérlek, függeszd fel most a ligetszépe olaj  szedését 4 hétig.

A szünet ideje alatt is gondoskodhatsz hajad egészségéről, a mezei zsurlóból nyert szilícium vegyületeket tartalmazó Bio Silica® és mikronizált sörélesztő tabletta fogyasztásával.

Szemeid egészségének megőrzésében segítségedre lehet a világszabadalommal védett Luteina® szemvitamin. Ebben a vitaminban az éleslátásért felelős hatóanyagokat világszabadalommal védett, kelátkötésű, és sejtszinten hasznosuló szerves cinkkel rögzítették. A szinergikus összetevők együttesen semlegesítik a retinát károsító anyagokat, erősítik a látást, csökkentik a makula-degeneráció veszélyét, védik szemeinket a veszélyes UV sugárzástól, és a  szabad gyököktől. A kúraidő itt is 120 nap.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita