Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita.A kérdésem a következő lenne:Nagyon feszült és stresszes vagyok.Feszült nyak és váll.Illetve fejfájás.Nagyon jókat írnak a stressz controlról, szeretném kipróbálni..Jelenleg egy méregtelenítő teát is iszok. Sajnos van magas vérnyomásom is, melyre reggel egy szem gyógyszert szedek.Miket javasolsz stresszre illetve a leírtakra.Várom válaszodat.Köszönöm.(Tea mellett is lehet étrendkiegészítőt szedni?)

2018-12-05
Somogyi Rita válasza:

Kedves Sándor!

Nagyon fontos, hogy ne csak kiegészítőkben gondolkozz, de a kiváltó okokat is felderítsd, és legfőképpen ellensúlyozz, pl.: jógával, meditációval, nagy kirándulásokkal a szabad levegőn, illetve tudatosabb táplálkozással és bőségesebb folyadékbevitellel, akárcsak Én. Találd meg azt a tevékenységet, ami valóban ellazít és megnyugtat. Vezesd be életedbe a rendszeres testmozgást, ismerkedj meg valamilyen alkotótevékenységgel, keresd meg azt, ami számodra a legjobban működik. Amennyiben ezeket a változtatásokat egészíted ki célzott tápanyagokkal, akkor valóban, ezek együttesen mind részei lesznek annak, hogy visszaszerezd az irányítást tüneteid felett.

A Stress® Control kivonat természetesen jó választás, és az általam legtöbbet ajánlott kivonat, mert a benne található adaptogén gyógynövények a szervezet stresszhez való alkalmazkodását segítik elő, és emellett hozzájárulnak a belső elválasztású mirigyek kiegyensúlyozottabb működéséhez, továbbá szellemi és fizikai erőnlétünk megteremtéséhez is, mellékhatások nélkül. A kivonat tisztító teakeverék és vérnyomáscsökkentő mellett is nyugodtan fogyasztható.

Idegesség, kimerültség, depresszió, fejfájás.

Amit ajánlok még: 

Fogyassz magnéziumot is!

Az alacsony magnéziumszint ma már meglehetősen gyakori probléma, ami kifejezetten az általad leírt tünetekkel jelentkezik. Fokozza feszültségünket, feszíti a nyak- és csuklyásizom területét, illetve fejfájást is okoz. Fogyassz 3 hónapon át, napi 2 szemet a magnéziumnak ebből a szerves változatból!

chela-mag-b6-magnezium.jpg

Egészítsd ki a kúrát rozmaringsavval!

A mikronizált citromfű tabletta nagy dózisban tartalmazza ezt a természetes kivonatot, ami oldja a szorongást, görcsöket, és javít az alvás minőségén is.

citromfu-leszarom-tabletta.jpg

Külsőleg is van számodra ajánlatom!

Feszült izmaid ellazítására használd a nyugtató, görcsoldó levendulás masszázsolajat. Ezt az olajat fürdővízbe is teheted, és úgy is relaxálhatsz!

nyugtato-olaj-zsala.jpg

Rendezkedj be egy 120 napos kúraidőre.

Jó egészséget kívánok!
Somogyi Rita