Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! A kérdésem a következő: lehet -e párhuzamosan szedni a bio-silica-t, sörélesztőt, a 100%-os fekete köménymagolajat, valamint a szerves fermentált hialuronsav tablettát . Amennyiben igen, légy szíves az adagolást is megírni. ( étkezés előtt - után, kell-e a beszedésük között várni, kúra ideje stb...) Válaszodat előre is köszönöm! Üdvözlettel: Rozi

2018-10-11
Somogyi Rita válasza:

Kedves Rozi!

Igen, az általad felsorolt tápanyagok fogyaszthatók együtt. A fekete köménymag olajból a reggeli, déli és vacsorai étkezések előtt, 1 mokkáskanálnyi a napi adag, de ez az olaj az, amit étkezés közben is fogyaszthatsz, különösen, ha salátát eszel, mert arra öntve a saláta tápanyagit is jobban hasznosítja szervezeted.

A sörélesztő tabletta napi adagja 3x2 tabletta, amit a 3 főétkezés után kell bevenni. A Bio- Silica®-át   ebéd és vacsora után, míg a hialuronsavat csak naponta egyszer, a reggeli után, bő folyadékkal.

A minimum kúraidő 60 nap, de ez probléma fokának függvényében, akár 120 napra is kitolható.

Tudtad?
A hialuronsav hatékonyságát fokozza a kollagén és Retard C-vitamin, hiszen a kollagén és a hialuronsav tulajdonképpen „kistestvérek”, mert együtt fordulnak elő a bőr- és porcsejtekben. A porcban és a bőrben is a kollagén a kitámasztó rost, míg a hialuronsav a kitöltő molekula, ami feltölti a bőr kollagén és elasztin rostjai közötti teret. Együtt teszik rugalmassá a bőrt, vonzó megjelenést adva a kötőszövetnek, és telített kontúrt az arcnak. A C-vitamin fokozza a biohasznosulásukat, de önmagában is kötőszövet erősítő, és porcvédő tulajdonságú antioxidáns.

Még egy gondolat:
A feketeköménymag olajat külsőleg is használd! - Közvetlen bemasszírozva az arcodon, nyakadon, dekoltázsodon és az egész testeden. Még látványosabb szépítő és feszesítő tulajdonsága, ha 100%-os natur, és adalékanyag-mentes aloe géllel kevered el felvitel előtt (még a szem környékére is!). Csak végy egy mogyorónyi mennyiségű Aloe gélt, adj hozzá egy mokkáskanálnyi feketekömény olajad, dolgozd össze a kettőt és vidd fel az érintett felületre!

Sok sikert a kúrádhoz!
Somogyi Rita