Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita!A húgom problémáira szeretnék tanácsot kérni. Fogyni szeretne , 10-15kg ,diétázik. Szénhidrátot, cukrot, fehér lisztet, már fél éve nem eszik.Alig eszik, és nem tud fogyni! A lábai bokánál el voltak dagadva, és a térd mögötti rész is fel volt telve, fájdalmas volt a járás is.Megismerkedett az LR termékekkel, a ProBalansot szedte, ami levitte a boka duzzanatot, elmult a fájdalmas járás, de fogyni nem tudot!. Rengeteget izzad, mindig nyirkos a bőre, rendszertelen a széklete, nem alszik jól.Alig eszik, még sem tud fogyni! A tanácsát szeretnénk kérni, milyen termékekkel kellene próbálkoznunk?Üdv: Ildikó

2017-08-14
Somogyi Rita válasza:

Kedves Ildikó!

Méregtelenítés és béltisztítás. Ezek az első teendők az alig eszem, mégis hízom jelenség ellen. Ugyanis az ok a hosszú évek alatt felgyülemlett salakanyagok, melyek szó szerint eldugaszolnak, így lassítva az anyagcserét, felborítva a normál bélflórát, az emésztést és a sav-bázis egyensúlyt.

A Puridren® és Lipo+ gyógynövényes koncentrátumok együttes fogyasztása, ezt a természetgyógyászati alaptörvényt  testesítik meg.

Az „Alig eszel, mégis hízol” kúráról részletesebben olvashatsz, ha ide kattintasz >>>  

Sok sikert kívánok továbbra is a diétához és a kúrához.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita