Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita, a hónap végére elfogy a hepaplusz kapszulám, négy hónapig szedtem. Szépen mentek le a centik rólam. Majd szetetném megismételni a kúrát, de a szünet idejére szeretnék valamit, hogy a kilók ne jöjjenek vissza. Gondolkodtam a cotifibra bélradíron, de nem tudom, mert egy szem kivit, ha megeszem, az két-három nap hasmenés. Illetve még az acaiberri italt néztem ki magamnak. De nem tudom. Szedek még nagy dózisú vitaminokat (A, B, C, D, E) ásvámyi anyagokat kimerültségre. Ezeket a fent említett termékekkel együtt fogyaszthatom, vagy felesleges lenne.

2018-02-08
Somogyi Rita válasza:

Kedves Surman Erzsébet!

Először is, nagyon szépen köszönöm a visszajelzésed. Másodszor valóban 4 hónapos Hepaplus kúraidő után legalább 30 napos szünetet érdemes tartanod, majd a második májtisztító és anyagcsere fokozó kúrát lecitinnel és kolinnal dúsított máriatövis koncentrátummal ajánlom folytatni.

A szünetben nem érdemes Cotifibra bélradír kúrába kezdened akkor, ha érzékeny vagy a kivi enzimre vagy rostjaira, hiszen a termék mindkettőt tartalmazza.

Helyette jó megoldás lenne a Puridren® névre hallgató sav-bázis egyensúlyt szabályzó és méregtelenítő koncentrátumunk alkalmazása, amit Acai Berry kivonattal  is kiegészíthetsz.


Mindkét kiegészítő hozzájárul az alakformáláshoz, elősegítik a fokozott anyagcserét és a tápanyag felszívódást, illetve az Acai koncentrátum maga is széles spektrumú, kolloidális tápanyagforrás.

A kiemelésekre kattintva tovább is tudsz olvasni!

További sok sikert a kúrádhoz;
Somogyi Rita