Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! a Gamble slim et kezdtem inni nemrég, makacs narancsbőr probléma miatt.. eddig egy fél üvegnél járok és -az amugy sem szép-bőröm nagyon durván kipattanásosodott, a narancsböröm pedig jelét sem adja annak hogy mozdulni szeretne... nem tudom hogy ez normális-e javul e késöbb a bőröm....Tudom hogy fél üvegtöl nem kell csodát várni de nagyon megijedtem öszintén szólva a pattanások miatt mert egy kisebb vagyont költök alapjáraton is arra hogy legalább átlagosan nézzen ki az arcom. És mostpár nap alatt totálisan begyulladt,nem tudom hogy probálkozzam e tovább az itallal... :( :( pedig nagy reményeket füztem hozzá mert hiába vagyok vékony, és sportolok rendszeresen nagyon narancsbörös a combom....

2019-03-25
Somogyi Rita válasza:

Kedves Viktória!

A megjelenő pattanások azt jelzik, hogy a Gambe Slim® főzet  elkezdett működni. Ugyanis egy ilyen nyiroktisztító - vérkeringés serkentést célzó koncentrátum is salaktalanít, aminek okán előfordulhat az a természeti törvény, hogy a kúra elején felerősödnek egyes tüneteid, vagy olyan „mellékhatások” jelentkeznek, mint puffadás, fizikai és szellemi fáradtság, vagy éppen egy-két pattanás.

Sokat tehetsz a kellemetlen tünetek ellen, ha megnöveled a folyadékfogyasztást.

Fontos tudni azt, hogy a narancsbőrtől való megszabadulás egy hosszabb folyamat, és életmódváltást is követel tőlünk. Az életmódváltás lépéseiről és további célzott kiegészítőkről is olvashatsz, ha erre a kiemelésre  kattintasz. Ha követed ezeket az ajánlásokat, növelheted kúrád sikerét.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita