Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! A fogyókúrás termékeiteket nézegettem, valószínű nagyon belassult a szervezetem, mert szinte alig eszem, és mégis van rajtam felesleg. Ettől a 7-8 kilótól szeretnék megszabadulni. Sok mindent próbáltam már, főként kevesebb sikerrel. A kalory emergency tablettát nézegettem, de nem tudom, nekem mennyire lenne jó. Mert valahogy fel kellene ébreszteni a testemet, hogy ne raktározzon el minden falatot és korty levegőt, hanem mozduljon meg végre és szabaduljon meg a feleslegtől. Illetőleg tudnál-e tanácsot adni, hogy van-e valami kimondottan arra vonatkozóan, hogy ami a karomra ragadt, azt levakarjam valamivel. Előre is nagyon köszönöm, üdv barka

2018-03-05
Somogyi Rita válasza:

Kedves Barka!

Méregtelenítés és béltisztítás. Ezek az első teendők az alig eszem, mégis hízom jelenség ellen. Ugyanis az ok a hosszú évek alatt felgyülemlett salakanyagok, melyek szó szerint eldugaszolnak, így lassítva az anyagcserét, felborítva a normál bélflórát, az emésztést és a sav-bázis egyensúlyt.

Puridren® és Lipo+ gyógynövényes koncentrátumok együttes fogyasztása, ezt a természetgyógyászati alaptörvényt  testesítik meg.

Az „Alig eszel, mégis hízol” kúráról részletesebben olvashatsz, ha ide kattintasz >>>

Fontos, tisztázni, ennek mindenképpen társulnia kell egy életmódváltással; a rendszeres testmozgás (hetente minimum 3x1 óra) és a szénhidrátcsökkentett diéta (180-200g/nap), és a bőséges folyadékbevitel (20 testsúly kilogrammonként 1 liter víz) elengedhetetlen a kúra sikeréhez. Ezek így együttesen tudnak működni, és ha ezekre odafigyelsz, akkor nincs szükség mellette a Kalory Emergency® tablettára.
Kifejezetten egy adott testrészt (pl.: kar) formálni, csak célzott edzéssel lehetséges.

Üdvözlettel:  Somogyi Rita