Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! A fogamzásgátlótól felborult a hormonháztartásom (rendszertelen lett a ciklusom meg csúnya pattanásos lett az arcom és a hátam is), elkezdtem szedni emiatt a Ligetszépe olaj kapszulát, de mivel kisbabát szeretnénk, ezért a Vita-min plus Mamát is. Keresgéltem az oldalon a hormonháztartás visszaállító étrend kiegészítők között és a Görögszéna tabletta meg a Royal Jelly nagyon felkeltette az érdeklődésemet. Olyan kérdésem lenne, hogy ezt a 4 étrend kiegészítőt lehet-e együtt szedni? Válaszodat előre is köszönöm! Üdv.: Dóri

2019-09-22
Somogyi Rita válasza:

Kedves Dóri!

Igen ezeket a kivonatokat fogyaszthatod együtt, de az segít még ebben az esetben, ha fokozod szervezeted saját salaktalanító munkáját. Ehhez, két tápanyag koncentrátumot ajánlok, az egyik a Puridren® főzet, a másik egy articsóka kivonatot tartalmazó májméregtelenítő, melyekkel egy 60 napos kúrát érdemes végigvinned.

Reggel éhgyomorra fogyaszd a méhpempő ivótasakot,  reggeli után a kismama vitamint,  este lefekvés előtt a ligetszépét, amihez adj egy szem nagy dózisú D3-vitamint, K2-vel, míg a görögszénát 3*2-esével a három főétkezés után.

Igyál bőségesen, mozogj rendszeresen, és a második hónap végén, úgy fogod érezni, mint akit teljesen kicseréltek.

Sok sikert a kúrádhoz!
Somogyi Rita