Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! A Ferzym probiotikumot neztem ki a gyermekeimnek (3.5 es 2 eves). Kapszulat még nem merek adni nekik igy gondolom csak az ampullas verzio johet szóba, és megbontani sem erdemes a kapszulat, hiszen a technológia igy van kialakitva. Adhatom-e mar a 2 evesemnek is es fejenkent napi 1 ampullat? Illetve lehet-e folyamatosan szedniuk vagy a minimum kura utan szunetet kell tartani? Mellé gondoltam még a korall kalciumot immunerositesre,de sajnos ez is kapszulas. Van valami hasonlo termek esetleg ami a celra megfelelne vagy ötleted, hogyan adjam be nekik? Nagyon köszönöm a valaszodat elore is! :) Zsófi

2017-08-08
Somogyi Rita válasza:

Kedves Zsófi!

Általánosságban a gyerkőcök is jobban szeretik az ampullás kiszerelést, hiszen az, kifejezetten finom.  Egyébként az ampulla prebiotikus rostból is többet tartalmaz, és 2 éves kortól nyugodtan adhatod nekik a napi egy ampullát, lehetőleg reggel éhgyomorra. Annál is inkább, mert nagyon sok pozitív visszajelzés érkezik a szülőktől, hogy az időben elkezdett Ferzym® szimbiotikum kúra még az óvodai betegség hullámokkal szemben is, sikeres védelmet nyújtott.

Tulajdonképpen a pre- és probiotikumokat egyben tartalmazó Ferzym® Bélflóra ampullát gyermekek és felnőttek is egyaránt fogyaszthatják folyamatosan, hiszen ha többet is viszünk be a szükségesnél, a fölösleg minden további nélkül kiürül. De általánosan, ha a szeptemberi immunerősítés a cél, akkor egy 60 napos kúraidő elég lesz. Majd 30 nap szünet után, szükség szerint a kúra ismételhető.

A Korall kalcium kapszula szétnyitható, és a por kevés rostos italba keverve elfogyasztható (Ferzym® kapszula esetében ez valóban nem igaz). Kúraideje ugyanúgy 60 nap.

Figyelmedbe ajánlok még egy sikerterméket a 3,5 éves gyerkőc részére, az őszi-téli megfázós időszak előtt, és ez nem más, mint az Echinaid® Immunerősítő Echinacea szirup, gesztenyemézzel és balzsamos gyógynövényekkel.

A kiemeléseken keresztül tovább is tudsz olvasni!

Üdvözlettel:
Somogyi Rita