Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! A ferzym ampulláról szeretnék érdeklődni. Kislányom 18 hetes várandós. Sajnos colitise van de szerencsére kb. 1 éve tünetmentes semmilyen gyógyszert nem szed. Az elmúlt héten viszont a széklete megváltozott. Mivel gyógyszert nem szeretné szedni elkezdett egy normaflor kúrát ami jelenleg(4 nap után) rendbe rakta a dolgokat. Szívesebben szedné viszont a ferzym ampullát mivel ha jól tudom azt lehet 3 hónapig szedni. A kérdésem az hogy várandós kismama is szedheti e és mennyi ideig? Nagyon szépen köszönjük a válaszát!

2018-08-12
Somogyi Rita válasza:

Kedves Dalma!

Szerencsére ma már számos klinikai vizsgálat igazolta, hogy a szimbiotikumok melyek prebiotikumok és probiotikumok keveréke, a terhesség előtt, alatt és után is jótékonyan támogatják mind a mama, mind pedig a baba egészségét.

Tulajdonképpen kislányod a Ferzym® Bélflóra ampullát - amennyiben szükséges -,  folyamatosan is adagolhatja kiegyensúlyozott vegyes étrendje mellett, a várandóssága alatt. Ha azonban colitise nem okoz gondot, úgy tartson egy 3 hónapos kúrát, majd iktasson be 4 hét szünetet, és ha szükséges megint ismételhet.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita