Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! A Diurerbe Forte kapszulával kapcsolatban szeretném kérdezni, hogy ha reggelente szedek 100 mg Letroxot pajzsmirigy alulműködésemre, mellette szedhetem-e a Diurerbe kapszulát? Tegnap kezdtem el, és úgy vettem be eddig, hogy ebéd előtt egyszerre a két kapszulát. Inkább oszlassam el, hogy reggeli előtt egyet Letrox után valamennyivel és ebéd előtt a másikat? Vagy maradhat ez a rendszer, hogy ebéd előtt egyszerre a két kapszulát? Válaszát előre is köszönöm! Zsófi

2020-07-03
Somogyi Rita válasza:

Kedves Zsófi!

Szeretném arra felhívni a figyelmed, hogy amennyiben gyógyszeres kezelés alatt állunk, mindenképpen egyeztetni kell a kezelőorvossal is, mielőtt étrend-kiegészítő fogyasztásába kezdenénk. Így csak általánosságban tudok válaszolni a kérdésedre.

A Diurerbe® tabletta fogyasztási javaslata napi 2x1 tabletta étkezés előtt, kérlek, ennek megfelelő oszd is szét.

Ha reggeli előtt alkalmazod a Letroxot, úgy csúsztass a Diurerbén, a délelőtt és a kora délután folyamán vegyél be 1-1 szemet (pl. tízórai és uzsonna előtt).

Mellette ne felejtkezz el a bőséges folyadékfogyasztásról, hiszen egy vízhajtó csak így tud működni.

A biztonság kedvéért, kérlek, egyeztess az orvosoddal is, és amennyiben neki sincs ellenjavallata úgy nyugodtan folytathatod a kúrát.

Sok sikert kívánok!

Üdvözlettel:

Somogyi Rita