Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! A Cotifibra kúrámat második hete csinálom.....eddig még nem tapasztalok változást a székrekedéses ,puffadásos problémámmal kapcsolatban....gondolom idő kell még,hogy jól működjek. Szeretném kérdezni,hogy a Ferzym ampullát szedhetem -e a Cotifibra kúrával párhuzamossan? Köszönöm szépen előre is a válaszát : Detti

2019-02-24
Somogyi Rita válasza:

Kedves Detti!

Pontosan így van. Idő kell, hiszen a Cotifibra tasakokban található prebiotikus rostok által sokasodnak a bélflóra hasznos bélbaktériumai, melyek majd az eredményt is meghozzák. Ezért is vannak minimum és maximum kúraidők javasolva, a probléma fokának függvényében. Például, ha tüneteid több mint 1 éve fennállnak, akkor a kúraidő 120 napos lesz, ahol a kúra feléig biztos, hogy nem tapasztalsz kézzel fogható eredményeket. Ráadásul társbetegségek vagy életmódbeli sajátosságok is lassíthatják a javulást, mint ételintolerancia, inzulinrezisztencia vagy stresszes életmód… - ahol a kiváltó okok ellen is dolgozni kell.  Egyszóval folytasd csak a kúrád, és ne feledkezz meg a bőséges folyadékbevitelről sem, hiszen ezek a rostok, és emésztőrendszered egészsége sem működik vízfogyasztás nélkül.

Természetesen tovább gyorsíthatja az eredményt, ha a rostos ivókúrád, hasznos bélbacikkal is kiegészíted, és elkezdheted fogyasztani a Ferzym® bélflóra ampullát. Sőt még ezt is fokozhatod, ha reggelire psylliumot  eszel, napközben pedig 2x1 evőkanálnyi hidegen sajtolt lenmagolajat  iszol meg, és rendszeres mozogsz.

Sok sikert a kúrádhoz!
Somogyi Rita