Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita, a 60 napos lapos has kúra csomagot vásároltam, 2 Flakon el is fogyott, most kezdtem meg a 3-at, de semmi változást nem tapasztaltam a leirtakkal ellentétben. Pedig még a Chilliburner-t is szedtem. Csalódtam. Javaslat? Köszönöm Melinda

2019-07-17
Somogyi Rita válasza:

Kedves Melinda!

És Te mit tettél mindehhez hozzá? Én is folyamatosan csalódott vagyok, hogy mindenki azt hiszi, le lehet fogyni úgy, hogy az egyén nem teszi hozzá életmódbeli változtatásait a célhoz. Csodaszerek márpedig nincsenek, aki fogyni kíván, annak:

  • növelnie kell rostbevitelét

  • csökkentenie a napi szénhidrát felvételét 

  • többet kell innia 

  • rendszeresítenie kell életében a testmozgást

  • ellensúlyoznia szükséges a stresszt, ami minden törekvésünket képes tönkretenni, mert lassítja az emésztést és ezzel az anyagcsere folyamatokat

 
Továbbá változás mindig van. A Lipo+ koncentrátum  ugyanis prebiotikus rostokat tartalmaz, melyek táplálják a bélflórád hasznos baktériumait, amivel hatást gyakorlunk az immunrendszeredre, bőrödre, emésztésedre is. Azt is írhatnám, hogy a tápanyag koncentrátumok étrendi dúsítása soha nem felesleges cselekedet.

Emellett fontos faktor még a kúraidő betartása. A minimumkúra 60 nap, de ha tüneteink, betegségünk – az elhízás is az – több mint egy éve fennállnak, akkor 120 napos kúraidőre kell berendezkedni. A javaslat tehát: a kúra továbbfolytatása és az életmódváltás.

Írj magadról bővebben, és várom visszajelzésed!

Üdvözlettel:
Somogyi Rita