Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! A 40% szíriai babér+oliva szappan okozhat viszketést? Millió féle tusfürdő után álom ez a szappan, pedig én előtte antipatikus voltam a szappanos tusolással kapcsolatban. Állandóan ezt használom és a testápolót is elhagytam. 1 hónap használat után most az tapasztalom, hogy viszket a bőröm és mivel sem étrendbeli sem mosószeri változás nem volt arra gondoltam, hogy talán ettől..... Solar-t szedek még azt is közel 1 napja. Válaszát előre is köszönöm. Üdv, redeii

2017-07-07
Somogyi Rita válasza:

Kedves redeii! 

Nem, hiszen pont az a lényege lúgmenetes és vegyi anyagokat nélkülöző színszappanunknak, hogy azt viszkető, irritált bőrre ajánljuk. Sőt ekcémás és pikkelysömörös bőrpanaszok esetén is - ahol egyébként az összes fürdőszobai kozmetikumtól meg is kell válnunk, így még intim mosakodásra és hajsampon helyett is, ezt a szappan alkalmazzuk. 

Bőrünk a nagy melegben és az UV hatására azonban több tápanyagot kívánhat. Ezért azt javaslom, hogy külsőleg alkalmazd Mandula olajunkat, ami több vizet köt meg, gazdag E-vitaminban és zsírsavakban. 

Az is sokat segít, ha ebben a nagy melegben 20 kilogrammonként 1 liter vizet fogyasztunk. – nagyon meghálálja a bőr! 

A belső táplálékok, bőrvitaminok, mint amilyen a SOLAR Vitamin is, nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy a bőrsejtek jobban érezzék magukat.

Somogyi Rita