Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! 9éves kislányom fruktóz érzékeny. Hónapok óta próbáljuk helyrehozni a bélflóráját,amely a diéta hiánya és bizonyos lelki okok miatt felborult. Szedhet-e Ferzym-et, így, hogy a méz neki tiltott élelmiszer? Valamint az aktív szén szedését javasolja-e kiegészítő kezelésként? Jelenleg folyamatosan fáj a hasa,diéta mellett is. Minden egyéb lelete negatív. Köszönettel: Zsuzska

2019-03-18
Somogyi Rita válasza:

Kedves Zsuzska!

A bélflóra helyreállításához a Ferzym ampulla  helyett, a Ferzym® kapszulát  ajánlom, mert abban nincs papaya gyümölcs por, és méhpempő tartalma is lényegesen kevesebb (1 kapszulában 5 mg), így beépíthető a diétába, és érdemes is, mert a szabadalmaztatott gyártástechnológia  testre szabottá teszi a bélflóra restaurálását.

A bélflóra helyreállításához azonban, tudatosan növeljétek meg lányod rostfogyasztását is, pl. keverj neki reggel natur joghurtba psylliumot, és ügyeljetek a bőséges folyadékfogyasztásra és rendszeres testmozgásra is.  

A Karbofin növényi szén fogyasztását elsősorban gyomorrontás, bélgáz, puffadás esetén javasoljuk, a bélflóra egyensúlyának visszaszerzését ennél célzottabban támogatja meg a Ferzym®.

A javulás érdekében nem hagyhatjuk figyelmen kívül azokat a bizonyos lelki okokat sem. Egyszerre kell dolgozni a test – lélek – szellem harmóniájának hármasán, a mihamarabbi javulás érdekében.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita