Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! 71 éves Édesanyám nevében szeretnék tanácsot kérni.Évek óta nagyon fájdalmas Izületi problémái vannak,gyulladások,mozgásszervi problémák.Már többször vett rész 2 hetes kezelésen,nagyon sok gyulladásgátlót és fájdalomcsillapítót szedett,de tartós eredményt egyik sem hozott.Szeretném kérdezni,hogy tudnának-e segíteni fenti probléma megoldására,enyhítésére. Állandó gyógyszerei vérhígító,vérnyomáscsökkentő.Két oldali csípőprotézise is van. Üdvözlettel:Narancsikné Erika

2018-02-26
Somogyi Rita válasza:

Kedves Erika!

Ha ízületi probléma, akkor az alábbi célzott, jól bevált termékeket ajánlom Neki:

Az első a Leni Complex™ tabletta, melynek fő hatóanyagai az Ördögkaromból nyert harpagosid (fájdalomcsillapító, gyulladás csökkentő), a Tömjéngyantából kivont Boswellia-sav ( gátolja az ízületek,  csontok és a vázizomzat gyulladását), valamint a  Pycnogenol® nevű antioxidáns, ami egy különleges francia fenyőféle kérgéből származik (ez lassítja az öregedési folyamatokat, hatékony gyulladásgátló és nagymértékben csökkenti az ízületi merevséget).

A kettes számú javaslat a Kurkuma, mely egy gyulladást gátló és gyulladáscsökkentő tápanyag. Ott lép közbe, ahol „sajog”. Azonban nem mindegy, milyen formában és milyen minőségű terméket fogyasztunk, mert a kiegészítők felszívódása nem egyforma! Ha olyan készítményt vet be, mint a Natur Tanya® Kurkuma tabletta amely a hatásért felelős hatóanyagokat, a kurkuminokat koncentráltan tartalmazza, akkor lehet jó eredményeket elérni!

Ízület kopásnál nélkülözhetetlen tápanyag D3-vitamin, amit legjobb ha C-vitaminnal kombinálva fogyasztunk. Tökéletes kenőanyag a Zöldkagyló kivonat, melynek glükozaminoglikánjai segítenek megakadályozni az abnormális ásványi anyag leépülést, egyúttal védi meglévő porcállományt, segítséget nyújthat a porcok felépítésében, az ízületi nedv mennyiségének termelésében.

Nagyon fontos a mozgás!  Számos betegség javítható, vagy akár vissza is fordítható, ha rendszeresen mozog az ember. A csont- és porcsejtek ugyanis diffúzióval táplálkoznak, ami a hígabbtól a töményebb felé való mozgást jelenti. Ezért a csontoknak és porcoknak a testmozgás egyben egy tápanyagfröccs is.

A termékeket párhuzamosan, 120 napos keretében ajánlott alkalmazni. A terméknevekre kattintva részletesen is tudsz olvasni a hatásukról. Természetesen amennyiben rendszeres gyógyszeres kezelés alatt állunk, a kezelőorvossal egyeztetni kell az étrend-kiegészítők alkalmazásáról.
Üdvözlettel: Somogyi Rita