Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! 7 éves kisfiam sokat betegeskedett az iskolakezdés óta. Egyik fertőzésből a másikba esett. Felső légúti betegségek és vírusos emésztőrendszeri fertőzés váltotta egymást. Az egész kis közösség folyamatosan betegeskedett és betegeskedik azóta is, de az én kisfiam, mióta elkezdte szedni az alkoholmentes propolisz cseppeket és vele párhuzamosan a Ferzym Bélflóra ampullát, egyetlen napot sem hiányzott. Szuper készítmények! A kérdésem az lenne, hogy mennyi ideig kaphatja folyamatosan a propolisz cseppeket és a bélflóra ampullát Ábel? Február 20-a óta szedi minden nap. A bélflóra ampullát reggel-este, a propolisz cseppeket 3*20 cseppet naponta. Meddig szedhetjük? Kell-e szüneteltetni és, ha igen, mennyi időre? Örülök, hogy Rátok találtam és nagyon köszönöm a választ!

2018-03-20
Somogyi Rita válasza:

Kedves F. Dezsőné!

Nagyon örülünk a visszajelzésednek, köszönjük szépen.

  • A Ferzym ampullából nyugodtan folytassátok reggelente egy ampullával. Tulajdonképpen abból sem lenne probléma a mai táplálkozási szokások mellett ha folyamatosan szednénk ilyen szimbiotikumokat, de 60 nap után tartsatok 3-4 hét szünetet. Antibiotikum kúra, vagy egy komolyabb influenza után érdemes akár duplázni is a kúrát.

  • A Propolisz cseppel ugyancsak ez a helyzet. 60-120 napos kúrákban nyugodtan lehet alkalmazni. Ebben az esetben is csak azért kell 3-4 hét szünet, hogy utána a szervezetünk újult erővel tudja hasznosítani a hatóanyagokat. Én még visszaemlékszem kiskoromra, a Nagymama az egész óvodai és iskola szezonban folyamatosan adta nekem napi szinten a házi propoliszos kockacukrot.  

További jó egészséget kívánok nektek!

Üdvözlettel:

Somogyi Rita