Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita. 7 éves kisfam nagyon válogatós, rossz étvágyú. Főként gyümölcsöt, tésztát, rizst eszik kevés húst, max heti 1x egy kis csirkemellett kirántva. Zöldséget is alig kivétel nyers répa, kukorica főzve. Néha 1-1 joghurt és mozarella. Mozgékony, jókedvű, izmos, fényes a haja, ép a körme, rendes széklete van mégis aggódom, hogy nem vesz magához elég tápanyagot a növekedéshez, fejlődéshez. Nagyon lassan nő. Van ötleted hogyan segíthetünk neki? Köszönettel: Franciska

2018-08-14
Somogyi Rita válasza:

Kedves Franciska!

Első két sorod alapján azt írhatom, hogy szerintem ne aggódj emiatt. Kisfiad fele annyira sem válogatós, mint a 7 évesek nagy része Magyarországon. Továbbá ha jókedvű és mozgékony pláne nincs okod aggodalomra. És az, hogy most lassan nő, nem jelenti azt, hogy nem lesz 198cm 18 éves korára. Természetesen ez genetikai adottság, nem létezik olyan vitamin, vagy kiegészítő, amivel serkenteni lehetne a növekedését. Hozzáteszem, szerencsére!

Ettől függetlenül egy kis C-vitamin bevitel sosem árt, az 500mg-os C-vitamin rágótablettánkat egyenesen szeretni is fogja, mert nagyon finom.

A bélflóra támogatásával, ugyancsak a komplex egészséget támogathatjuk. Ehhez a Ferzym bélflóra ampullát ajánlom. 

És itt van még az ACAI koncentrátum, aminél természetesebb vitaminbombát nem ismerek. Ráadásul 3 éves kortól adható gyerkőcöknek is.

Mindhárom termék kifejezetten „gyerekbarát”, melyek nagyszerűen kombinálhatók egymással. Hamarosan itt az iskola kezdés, ezzel a kúrával előre dolgozhattok a náthás, megfázós időszak kivédésére is.  

Üdvözlettel:
Somogyi Rita