Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! 68 éves 170 cm 81 kg-os II.tip. inzulinos cukorbeteg vagyok 16 éve,/metabolikus szindróma/,az idő múltával erős meszesedéssel. 1976-ban májgyulladással kerültem kórházba,majd hasnyálmirigy gyulladást diagnosztizáltak,ezután epekő és epehólyag eltávolítást végeztek /hagyományos műtét/.2014-ben pajzsmirigyemet szintén eltávolították.Alma tip.vagyok,a túlsúly a hasamra,csípőmre és a gyomromra korlátozódik,nem gázosodok,puffadok.Laboreredményeimnél a vesére vonatkozó adatok és a triglicerid szintem maga- sak.Májfunkcióm jó,Össz.koleszterinem szintén jó,de a HDL alacsony,LDL magas.Heti 3-4x járok tornára, sokat gyalogolok, igyekszem a diab.étrendet betartani. Kérem segítségét a fenti adatok alapján,milyen készítményeket vásároljak ,a sok kemikáliák helyett vagy mellett,hogy értékeim javul- janak. Szíves válaszát előre is köszönettel várom. Üdvözlettel: Pálffy Zsuzsanna

2016-05-25
Somogyi Rita válasza:

Kedves Pálffy Zsuzsanna!
A hangsúly a metabolikus szindrómán van. Ez bizony egy súlyos anyagcsere betegség, és nincs egyszerű dolgunk pajzsmirigy, és epehólyag nélkül. Itt hosszabb visszafordulási időre kell számítani és egyszerre több mindent is be kell vetni, az életmódváltás pedig megkerülhetetlen!

A cukordiétát természetes, hogy tartani kell, naponta több étkezés és szénhidrát számítás, de nagyon sokat segít az alapos rágás is, amivel már a szájban ellúgosítjuk az ételt (kevesebb salakanyag!). Természetes, hogy rendszeressé tesszük életünkben a testmozgást és erősítjük a bőséges folyadékbevitelt, ami a Te esetedben 4 liter/nap. Az alapokhoz kell visszamennünk a siker érdekében, ahol 3 hónapon keresztül lúgosítani –méregteleníteni fogunk.

2 főzetet fogunk kombinálni, ami a folyadékbevitelünk egy részét, 3 litert le fog lefedni. Az egyik koncentrátum Puridren® névre hallgat, ő fogja savtalanítani a testfolyadékokat és kivezetni a mérgeket a kiválasztó szervekből, hogy ezáltal fokozzuk az anyagcserét. A másik sűrítmény Lipo+ névre hallgat, ami a bélflóra egyensúlyát állítja helyre, a tökéletes bakteriális lebontásért, ami óriási szereppel bír az anyagcsere serkentésben, és fellazítja, majd kivezeti a belek falára tapadt és megkövesedett fekáliát. Ez a főzet kimondottan az alma típusú elhízottak részére ajánlott kiegészítő, hiszen a haskör-térfogat egyenes arányban áll a vastagbél salakanyag mennyiségével. Összefoglaló anyagot a 2 termékről ezen a linken olvashatsz.

Mire lesz még szükség? 2 ásványra és Omega3 zsírsavakra! Legfontosabb ásványunk a magnézium , több okból is: a magnézium nagyszerű nassolás, kényszerevés ellen. Nagyon fontos, hogy mélyíti az alvást, ami szintén meghatározó, ha fokozott anyagcserét szeretnénk elérni. Bevitelével csökkenthetők a cukorbetegségből adódó szövődmények is. Organikus szelén: óriási szerepe van az anyagcsere serkentésben és a belső gyulladások megszüntetésében, ami fontos lesz az anyagcsere szempontjából. Omega3 zsírsavak, amelyek a jó koleszterinszintet (HDL) fogják megemelni és a rosszat (LDL) csökkenteni. Ezek a zsírsavak határozottan veszik ki részüket a BMI-index értékének csökkentéséből is. Utóbbi tápanyagokat este lefekvés előtt kell bevenni, magnéziumból és halolajból 2 szemet! (Halolaj zsírsavait nem helyettesítik a növényi omega3 források) Sok sikert a kúrához: Rudolf Rita