Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! 63 éves vagyok,nem szedek gyógyszert,az étrend kiegészítők híve vagyok sok éve. Vérnyomásom általában 135-140 /70-80 152cm/67 Nyaki érben van kis lerakódás. Nyáron nehézláb érzésem van, Kissé magasabb a koleszterin,6-7 A májam zsíros és megnagyobbodott,gondolom a túsúlytól.Szemeimet műtötték szürkehályogra,de továbbra is szeretnék rá vigyázni. A szőlőmagot több formában, a hepa detoxot,gránátálmalevet néztem ki magamnak. Kíváncsi vagyok a véleményedre,miket javasolsz,mennyi ideig? Előre is köszönöm!

2022-11-16
Somogyi Rita válasza:

Kedves Szabó Antalné!

A zsírmáj és az emelkedettebb koleszterin miatt valóban nagyon fontos a máj egészségének a megtámogatása, ehhez pedig tökéletes választás a Hepa Detox koncentrátum! De nem elegendő pusztán a célzott étrend-kiegészítő, életmódváltásra is van szükség!

A kiemelésre kattintva egy összefoglaló blogbejegyzést is találsz a témában, ajánlom figyelmedbe.

Itt olvashatsz az Omega zsírsavakról is, a normális koleszterinértékhez mindenképpen egészítsd ki májtámogató kúrád velük. 

Az erek egészségét megtámogathatod szőlőmag kivonattal, mellette K2+D3-kivonatot javaslok, ebben a blogbejegyzésben bővebben is olvashatsz róla, hogy miért. 

Ez a vitamin a gránátalma koncentrátum mellett hozzájárul az immunegészséghez, így a téli időszakban kifejezetten javasolt a fogyasztása.

A világszabadalommal védett szemvitaminunk sajnos kifogyott, így jelenleg ezt a szemvitamint tudom neked javasolni.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita