Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! 63 éves májbeteg vagyok, candida és gyomorsav problémával.. Elkezdtem a Puridren kúrát+Fitotree kapszulát is szedek a candida és körömgombásodás ellen. Azt vettem észre, hogy elég sok a gyomorsavam, ami már egy ideje nem volt. Kérdésem lehet-e a két terméket együtt szedni? esetleg ettől lehet több a gyomorsavam? Egyébként én érzem a hasamon a változást, nem vagyok annyira felfújódva, nekem nagyon jót tesz. Jobban tudok aludni, és a közérzetem is jó. Első üveg közepén tartok. Köszi a válaszodat Üdvözlettel Zsóka

2017-02-15
Somogyi Rita válasza:

Kedves Zsóka!

Igen és igen, vagyis a 2 terméket lehet együtt fogyasztani, sőt számos esetben mi magunk is kombináljuk őket, és másrészt is igen a válasz, mert a megjelenő gyomorsav abszolút lehet ennek a kúrának egy „mellékhatása”- amit rögtön idézőjelbe is tettem meg is írom, hogy miért. - De megijedni nem kell, mert az legkésőbb 10 napon belül normalizálódik.

Ez ugyanis egy természeti törvény, amikor méregtelenítünk és lúgosítunk, számos tünet jelenhet meg a múltból, vagy erősödhet meg a kúra hatására. Alacsonyabb salakanyag terhelés esetén ezek a tünetek enyhébbek (valaki nem is vesz észre semmit), mint kellemetlen testszag, szájszag, enerváltság, fejfájás, pattanások a bőrön…

Ott azonban, ahol magasabb a salakanyag mennyisége (több tünet, diagnosztizált betegségek, mozgásszegény életmód, súlyfelesleg…) a tünetek erősebbek, változatosabbak lehetnek és tovább is tarthatnak a méregtelenítő kúránk kezdetén.

Mindez azért történik, mert ilyenkor a kötőszövetből és a zsírsejtekből kiáramló salakanyagok, újra a vérkeringésbe kerülnek. Hogy gyorsabb legyen a folyamat, azaz gyorsabban távozzanak, ezek a salakok, igyunk többet, ez pontosan 20 kilogrammonként 1 liter vizet jelent, és mozogjunk.

Rudolf Rita