Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! 60 napos szünet után szeretném újra megismételni a Gambe slim kúrát, a 120 napos kúra nagyon jót tett a lábaimnak, de már hiányzik... Szeretném vele együtt újra a lipo-t is, amiből tavasszal egy kis kúrát megcsináltam és nagyon jó volt a hasamra. Van- e valami ellenjavaslat arra, hogy egyúttal a puridrent is igyam? Ezt viszont még nem próbáltam. De úgy érzem, nagy szükségem lenne rá, fáradt vagyok és kimerült, gyűrött. Jelenleg a tanácsodat követve a gold lecytyna-t és a spirulina-t szedem. Pár héttel ezelőttig a guaranaxot is szedtem, számomra nagyon bevált, most azt is újra akarom kezdeni. Lehet-e együtt pl. a puridrennel? C-vitamint, szerves magnéziumot, szelént, cinket és folsavat, erbavent is szedtem kúraszerűen. De látom most ezt a C+D3+K2 vitamint. Ezt szedhetem ugye sima C vitamin helyett? Mostanában vannak lábgörcseim, éjjel is ébredtem már fel rá, esetleg a magnéziumot újra kellene szednem vagy az erbavent vagy a szőlőmag kapszulával kellene próbálkoznom? Köszönöm előre is a tanácsaidat. Mindig olyan jókat és hatásosakat szoktál nekem tanácsolni. Üdvözlettel: Magdi

2017-10-13
Somogyi Rita válasza:

Kedves Magdi!

Természetesen 60 napos szünet után semmi akadálya annak, hogy ismét Gambe Slim® kúrába kezdj, és ehhez társul hívhatod a Puridren®  és Lipo+ főzeteket is. Utóbbi kettőhöz 2 palack 1,5 literes vízre lesz szükséged, mert azokat a Gambe Slim® főzettel ellentétben mindenképp hígítani kell.

Tehát így kapsz napi 3 liter folyadékot, mely bőséges folyadékbevitel alapfeltétele a tisztító kúráknak. Mindkettőt 5 részletben javasoljuk elfogyasztani, a Lipo+ hígításodat az étkezések előtt, míg a Puridren®-es vizedet az étkezések után idd meg, és pont ezért napi 5 étkezést is ajánlunk a kúra ideje alatt. – vagyis naponta többször egyél, keveset.

Mellettük a Lecitin  és a Spirulina tabletta  szedését nyugodtan folytathatod, és a sima C-vitamint  is kiválthatod az új C+D3+K2 vitamin kombinációval. Ez nagyban javíthat majd a lábgörcseiden is, hiszen segít a kalciumnak oda kerülni ahol a szervezetnek szüksége van rá, és segíthet megakadályozni az érelmeszesedést, így őrizve ereid egészségét.

SŐT! Ez a kombináció ráadásul még az említett fáradságodon is segíthet, ugyanis ha megnöveled szervezeted C-vitamin, D3-vitamin és K2-vitamin szintjét, akkor határozottan jobban fogod érezni magad!  Úgy is mondhatnám a C+D3+K2 – vitaminok, a kirobbanó jó közérzet alapkellékei! És igen a magnézium is jó társ melléjük, hiszen az önmagában is segít a krónikus fáradságok legyűrésében, de ezen tápanyagok felszívódását és hatását is támogatja.

Az ERBAVEN® termékcsaládból mindezek mellé már csak az ERBAVEN® gélt javaslom külsőleg. Belsőleg éppen elég lesz a napirendbe illeszteni a fentebb felsorolt kiegészítőket.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita