Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! 56 éves vagyok és három problémám van: lábdagadás (nyirokpangás), seprűvéna, valamint a ráncok. Úgy gondoltam, rendelek Gambe Slim-t és a ráncokra pedig Kollagén Facelift-t. Azt szeretném megkérdezni, hogy lehet és érdemes-e a kettőt együtt szedni, vagy pedig Gambe Sl im helyett Erbavent? Esetleg mást javasolsz? Előre is köszönöm a tanácsodat! Márti

2017-04-10
Somogyi Rita válasza:

Kedves Márti!

Nagyon fontos tudnod, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott vegyes étrendet, a rendszeres testmozgást és a bőséges napi folyadékbevitelt. Ezek az alapok mind szükségesek ahhoz, hogy sikereket érj el. Tehát ha ezek megvannak, akkor érdemes csak étrend-kiegészítőkkel dúsítani az étrendet.

És ebben az esetben valóban hasznos kiegészítő lehet a Gambe Slim® főzet, ami nyiroktisztító, vérkeringést serkentő, érfal erősítő gyógynövényeket és kötőszövet edző kollagént tartalmaz. Mivel a napi adag 1500mg kollagén kivonattal járul hozzá a bőr és a kötőszövet egészségéhez, azt kiegészíteni más kollagén tartalmú kiegészítővel, nem kell. E helyett figyelmedbe ajánlom fermentált hialuronsav kivonatunkat, melyről nagyon sok pozitív visszajelzés érkezik, ha belső ránctalanító tápanyagokra kerül a szó. Seprűvénáidra a Gambe Slim® főzet kiegészítéseként pedig egy T-vitamin alapú tablettára hívnám még fel a figyelmed, mert ez a hatóanyag gyors, és hathatós segítséget nyújt krónikus vénás keringési elégtelenségben is, melyek nehéz láb érzésével, visszér- és hajszáleres panaszokkal, illetve lábödémákkal is párosodhatnak.

A termékekről a kiemelésekre kattintva olvashatsz tovább! 

Rudolf Rita