Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! 54 éves vagyok.1 éve nagyon gyorsan 10 kg-ot fogytam. Megereszkedett a bőröm a karomon és a combomon.El akartam menni gépi kezelésre (kés alá nem szeretnék feküdni), de elutasítottak, mert a kötőszövetemmel van a baj és látványos javulást nem tudtak garandtálni.Facelit kollagént és hyaluronsavat szedek (napi 2000 mg C vitaminnal), sokkal több, mint 120 napja.Az egyik kérdésem, hogy kell-e szünetet tartanom,vagy nyugodtan szedhetem rendszeresen?Tegnap rendeltem nálatok Bio Silica és Ligetszépe olaj kapszulla terméket.Van remény, hogy javítják majd a kötőszövetem állapotát?Szedésük alatt leálljak a kollagénnel és Hyaluronnal?Hálásan köszönöm a választ előre is. Szép napot!

2019-06-24
Somogyi Rita válasza:

Kedves Trudi!

Első lépésként keress fel egy személyi edzőt. A leglátványosabb eredményeket ugyanis az izomtömeged gyarapításával tudod elérni, ha megereszkedett a bőr. Ezt célzott gyakorlatokkal, kb. 3 hónap alatt látványosan rendezni lehet.

Nagyon fontos szerepet kap természetesen a táplálkozás is abban, hogy regenerálódást tudjunk bezsebelni. Fontos a bőséges folyadékbevitel, a rostban és vitaminokban gazdag étkezés.  Sokat segít, ha olyan köreteket eszel, melyek támogatják szervezeted sav-bázis egyensúlyát. Ilyen a köles, a quinoa, a hajdina a rengetek friss zöldség mellett.

Étrend-kiegészítőkkel is támogatod a minőségi tápanyagok felvételét. A napi C-vitamin bevitel maradjon, de a kollagén  és hialuronsav  kúrádban tarts most 4 hét szünetet, hogy a legjobb eredményeket hozzák számodra. 4 hét szünet után újra megismételheted a 120 napos kúrát, így tudjuk garantálni a tápanyagok magas biohasznosulását.

Bio Silica®  és Ligetszépe olaj  kúrádat, melyek segítenek megtámogatni bőröd normál állapotát, egészítsd ki D3-K2 vitaminnal. Ennek a két vitaminnal ugyanis nagy szerepe van a fiatalító kezelésekben, valamint az esztétikai panaszok csökkentésében.

Külsőleg a problémás területeken az Aloe Vera feszesítő testápoló  használatát javaslom, melynek hatékonyságát fokozhatod, ha speciális kozmetikai fóliát  is alkalmazol mellé.

Sok sikert kívánok a kúrádhoz!

Üdvözlettel:

Somogyi Rita