Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! 51 éves vagyok cca. + 10kg súlyfelesleggel. Szeretnék kicsit fogyni, ezért természetesen az étkezésemre is oda fogok figyelni, de szeretném kicsit megtámogatni a fogyást. Amit kinéztem: Kalory Emergency tabletta és az L-karnitin+króm+cink. Első kérdésem, hogy egyetértesz-e? (Béltisztító kúrákat már csináltam, a legutóbbit most novemberben) Második kérdésem, hogy szedhetem-e párhuzamosan az eddig szedett vitaminjaimmal együtt az említett készítményeket? (Cvitamin1000, D vitamin 2000, magnerot és időnként a Neoferrofolgamma) Köszönöm a segítséget. Ildi

2018-01-08
Somogyi Rita válasza:

Kedves Ildi!

Semmi akadálya annak, hogy életmódváltásod a felsorolt kiegészítőkkel támogasd meg, melyek célzott segítik a testsúlycsökkentést, és lehetőséget nyújtanak, hogy gyorsabban érj célba!

Ehhez tökéletes kombináció a súlycsökkentést 4 oldalról is támogató Kalory Emergency tabletta, amit minden további nélkül kombinálhatsz az L-karnitin zsírégető kapszulával és a felsorolt vitaminokkal, melyek közül a D-vitamin és a magnézium ugyancsak hozzájárul a sikerekhez.

Ha pedig az utolsó 3-4 kilónál tartasz majd, akkor vágj bele egy 3 dobozos Expressz Diéta kúrába, amivel könnyedén leadhatod a végén már meglehetősen nehezen mozduló kilókat, ráadásul mindazt izomveszteség nélkül, és napi 4 kiadós étkezéssel. Ez a sikertermékünk február elején lesz újra elérhető.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita