Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! 50 éves vagyok. Az arcomon már régóta éktelenkedik két nagyobbacska barna folt amit sem mivel sem tudok eltüntetni. Kezeltem már erre ajánlott krémmel és illóolajokkal is. A naptól mostanában nagyon védem. Ha ki megyek a házból mindig bekenem az acrom és a , szabad testrészeim Verrativa 50-és naptejjel amit nagyon szeretettek. Mégis mostanában nagyon befoltosodott az acrom, mindkét oldalon sok barna foltom lett. A naptej vásárlásakor meggyôztek, hogy szedjek beta solar napozóvitamint mivel azzal védem a szemem is , és ônbarnítóként is viselkedik. Már 20 napja szedem, létezik, hogy az acrom emiatt lett folios ? Hagyjak fel a szedésével?

2019-07-23
Somogyi Rita válasza:

Kedves Julianna!

Több kiváltó oka is lehet a pigmentfoltok megjelenésének a bőrünkön, leggyakrabban azt valóban hormonális kiegyensúlyozatlanság - főként magas ösztrogén és progeszteron szint-, illetve májtelítettség, leggyakrabban májzsírosodás okozza. Érdemes endokrinológushoz és belgyógyászatra is bejelentkezni, mert ha felderítjük a kiváltó okot, akkor célzottabb eszközökkel, pontosabban tápanyagokkal leszünk képesek dolgozni ellene.

Amit addig is tehetünk, hogy visszanyúlunk a természetgyógyászat alapjaihoz, és igyekszünk visszaszerezni szervezetünk megbomlott egyensúlyi állapotát. Ehhez kiváló választás a Puridren® koncentrátum. A szerves máriatövis kivonat  pedig segít a májad tehermentesítésében.

Nem gondolom, hogy az újabb pigmentfoltok megjelenése a beta-Solarnak®  tulajdonítható, hiszen ez a napozóvitamin pigmentfoltok esetén különösen ajánlott kiegészítő. Összetevői védik és táplálják a bőrt, illetve napozás nélkül is biztosítják, hogy annak szép színe legyen. Biztonsággal használható, mert nem sötétíti, viszont nem is halványítja a pigmentfoltokat, vagyis magára a májfoltokra közvetlenül nem lesz hatása az összetevőknek.

Folytasd tovább kúrádat, és ápold arcbőröd a Dr. Natur étkek, prémium, 100%-os, hidegen sajtolt csipkebogyómag olajával , ugyanis összetevői halványítják a sötét foltokat. Ez az olaj továbbá finoman hámlaszt, semlegesíti a szabad gyököket, és ha hetente kétszer az olajat összekevered szódabikarbónával és az arcodra kened, természetes arcradírt alkalmazol, amivel fokozhatod az eredményt.

Várom jelentkezésed, ha már megvan a pontos diagnózis.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita