Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! 5 éves lányomnál tehéntej és tojás intoleranciát állapítottak meg. Sajnos a tünetek jelentkezése és a diagnózis között hosszú idő telt el. Gyenge volt, fáradékony, étvágytalan, minden óvodai betegséget elkapott. Két hete zártuk ki az étrendjéből ezeket az ételeket. A hangulata, étvágya sokat javult, azonban még mindig vannak "pocak"problémái és az immunrendszerét is szeretném erősíteni. A Ferzym ampulla használatára gondoltam, de közben azt a tanácsot kaptam, hogy Aloe Vera italt vegyek. Szeretném megkérdezni, hogy melyik a jobb ebben az esetben, kizárja-e ez a két termék egymás használatát, vagy esetleg mást ajánl. Köszönöm. Viki

2019-02-08
Somogyi Rita válasza:

Kedves Viki!

Nem kell választani, mehet a 2 kiegészítő együtt, de az elsődleges tápanyag a diéta mellett a pre- és probiotikumokat tartalmazó Ferzym® ampulla, hiszen ételintolerancia esetén a bélflóra egyensúly helyreállításával kell kezdeni.

Ehhez kiegészítésként fogyasszon kislányod több rostot, mellette pedig nyugodtan ihat Aloe italt   is, ami nyugtató hatású az emésztőrendszerre.

Együttesen a kiegészítők csökkentik az ételintolerancia mértékét, javítják az ellenálló képességét, és mindennapi jó közérzetét.

Mielőbbi regenerálódást és jobbulást kívánva;

Somogyi Rita