Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! 5 éve vagyok inzulinos cukorbeteg. Emellett 15 kg felesleg van rajtam (amit orvosi utasitasra le kell adnom) illetve az emesztesem is le van lassulva. Mellette sportolok és napi 4-5x eszem kis adagokat. Mit ajánl ami segítene a fogyasban? Válaszát előre is köszönöm

2017-08-22
Somogyi Rita válasza:

Kedves Adrienn!

Örömmel olvasom, amit írsz. Ne érts félre nem a cukorbetegség miatt, hanem mert sajnos nagyon ritkán olvasom, hogy valaki betartja a napi 4-5-szöri étkezést és még sportol is. Emellett a folyadékfogyasztásra (víz) hívom még fel a figyelmedet, ami 20 testsúly-kilogrammonként legalább 1 liter legyen naponta. Így könnyebb lesz visszerezni az irányítást is.

A te esetedben is vissza kell nyúlni az alapokhoz és onnan elindulni, méghozzá 3 hónapon keresztül tartó lúgosítással –méregtelenítéssel.

2 főzetet fogunk kombinálni, ami a folyadékbevitelünk egy részét (3 litert) le fogja fedni. Az egyik koncentrátum Puridren®  névre hallgat, ő fogja savtalanítani a testfolyadékokat és kivezetni a mérgeket a kiválasztó szervekből, hogy ez által fokozzuk az anyagcserét. A másik sűrítmény Lipo+  névre hallgat, ami a bélflóra egyensúlyát állítja helyre, a tökéletes bakteriális lebontásért, ami óriási szereppel bír az anyagcsere serkentésben, és fellazítja, majd kivezeti a belek falára tapadt és megkövesedett fekáliát. Ez a főzet kimondottan az alma típusú elhízottak részére ajánlott kiegészítő, hiszen a haskör-térfogat egyenes arányban áll a vastagbél salakanyag mennyiségével. Összefoglaló anyagot a 2 termékről ezen a linken olvashatsz.

Cukorbetegség kapcsán pedig folyamatosan pozitív visszajelzések érkeznek hozzánk Kapormag krómmal, tápanyag koncentrátumról. Azonban ennek alkalmazását kérlek a kezelőorvosod felügyeletével kezd el szépen fokozatosan, és folyamatosan figyelve az értékeid, ugyanis ha hirtelen változás következik be a cukroddal kapcsolatban, akkor a kezelőorvosod fog tudni segíteni az inzulin adag beállításában.

Jó egészséget kívánok és sikeres kúrát.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita