Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! 4éves kislányomnak rendeltem Önöktől Echinaid szirupot és örömmel tapasztalom, hogy azóta elkerülik a szokásos felső légúti megbetegedések. A kérdésem ezzel a termékkel kapcsolatos. Én a kisebb gyermekemet szoptatom és tudni szeretném, hogy szedhetem e szintén a szirupot. Ha nem, akkor tudna ajánlani helyette más terméket? Immunerősítés és felső légúti panaszok elkerülése a cél. Köszönöm előre is válaszát. Üdvözlettel: Dávidné Borbély Erika

2019-02-07
Somogyi Rita válasza:

Kedves Erika!

Nagyon köszönöm visszajelzésed, és természetesen nagyon örülök annak, hogy ilyen jó véleménnyel vagy az Echinacea szirupról. Ez a szirup valóban kiváló immunerősítésre és felső légúti panaszok enyhítésére, növeli az ellenálló képességet, és akut fertőzéseknél rövidít a gyógyulási időn. Nyugodtan fogyaszthatod szoptatás közben is.

A szirup mellé kiegészítésként azonban, felhívom a figyelmed 3 alapvitaminra, melyek nélkül nem beszélhetünk immunegészségről, ezek a C+D3+K2 vitaminok, melyeket nagy dózisban ebben a tablettában találsz. Ha pedig letelik az Echinacea kúra, válts alkoholmentes propolisz cseppre, amit egyébként a sziruppal együtt is szoktak kombinálni, mert 300 féle, egymással szinergiában álló szerves vegyülete, növeli az ellenálló képességet, vitalizál a mindennapokban és kiváló csíraölő, gyulladáscsökkentő kivonattá teszi.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita