Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! 48 éves vagyok és klimaxos tünetekkel rendelkezem, amiket elég nehezen viselek. 3 olyan terméket találtam, ami szerintem jó lenne, de nem tudom eldönteni, hogy melyiket vegyem meg! Segítenél?! Lepkeszegmag, Dr Chen Klim-Vit 50+ és a Dr Chen King of Kings női kapszula. Köszönöm a segítséget, üdvözlettel: Jelenik Amaryll

2017-03-01
Somogyi Rita válasza:

Kedves Amaryll!

Tapasztalataim szerint egyértelműen lepkeszegmag kivonat a válasz! Ez azonban nem zárja ki, hogy a terméket a kudzu gyökér alapú Dr. Chen Klim-Vit 50+ kiegészítővel együtt fogyaszd. Ezért ha megteheted, kiegyensúlyozott vegyes étrended a 2 kiegészítővel együtt kombináld!

***************************************************************************
De ne felejtsd! Mi étrend-kiegészítőket forgalmazunk, és ahogy azt a név is mutatja, azokkal, kiegyensúlyozott vegyes étrendet kell kiegészíteni. Egy étrend-kiegészítő soha nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes táplálkozást, a rendszeres testmozgást és a bőséges napi folyadékbevitelt. Ezek az alapok mind szükségesek ahhoz, hogy sikereket érj el. Továbbá arról sem feledkezhetünk meg, hogy a teljes EGÉSZség, szervesen összefügg szellemi, mentális egészségünkkel, melyet ugyanúgy kell tisztítanod, ápolnod, és kiegyensúlyoznod, mint a szervezeted!

Üdvözlettel; Rudolf Rita