Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! 48 éves vagyok,állandóan fáradt,kedvtelen,nagyon sok felesleges súllyal.Szeretném a segítségedet kérni.Arra gondoltam,hogy először lúgosítanék,tudom,hogy a lassú fogyás az egészséges,de most gyorsan szeretnék megszabadulni az első 10 kg-tól.Ha gyorsan van sikerélményem,talán könnyebb a folytatás.Milyen termékeket javasolsz lúgosításra,fogyásra,a bőr feszességének megtartására,illetve az állandó fáradtság ellen? Előre is köszönöm válaszod,üdv:Hajni

2016-01-08
Somogyi Rita válasza:

Kedves Hajnalka! Tökéletesen egyetértek abban, hogy lúgosítással-méregtelenítéssel ugorj neki a változásnak. Ez a módszer nagy súlyfeleslegnél kihagyhatatlan és két legyet is ütünk egy csapásra, mert nem csak a fogyást indítjuk el, de egyben a fáradtság leküzdésének kérdését is megoldjuk. Na persze az elején fel kell készülni egy természeti törvényre, mégpedig arra, hogy a tüneteid felerősödhetnek. Ez az első 10-20 napot érintheti, de aztán mintha kicseréltek volna, sokkal könnyebb és vidámabb leszel!

2 terméket fogunk kombinálni. Egy béltisztító és bélflóra építő főzetet, ami Lipo+ névre hallgat és egy lúgosító-méregtelenítő koncentrátumot, ami Puridren® néven ismert. A kúraidő minimum 60 nap, de ha a súlyfelesleg több, mint 15 kg, akkor meg kell duplázni ezt az időt.

Nagyon fontos, hogy a kúra ideje alatt meg kell emelni a folyadékbevitelt és redukálni kell az egyszerű szénhidrátokat, mint amilyen a cukor és a fehér liszt, és folyadékként csak a tiszta víz, illetve az abban hígított főzetek fogyaszthatók, tehát diétás üdítők, tej és rostos készitalok nem! Naponta 5-6 étkezés javasolt, ami egyszerre nem több mint az ökölbe szorított kézfejed.

Ez nem csak az emésztőrendszer tehermentesítése, de a vércukorszint ingadozása miatt is fontos. Jobban méregtelenít így a máj és az inzulincsúcsok elkerülésével fokozottabb anyagcserére számíthatunk. Óriási szerepe van a rágásnak is, hiszen az emésztés a szájban kezdődik. Kérlek, hogy minden egyes falatot lenyelés előtt alaposan rágj pépessé! Sok sikert az Új Énedhez! Rudolf Rita