Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita!45 éves vagyok 2 éve cukorbeteg olyan 20kg-tól szeretnék megszabadulni már vásároltam önöönöktől almaecetkapszulát ,leginkább felsőtestem a gáz. Gondoltam a paprikakrémre még,önnek milyen tanácsa lenne,hogy végre el érjen a célom? Köszönöm a válaszát.Üdv.Angéla

2015-07-23
Somogyi Rita válasza:

Kedves Angéla! Ez bizony nagy súlyfelesleg, de nem kell megijedni, a folyamat visszafordítható. Ilyenkor a leggyorsabb anyagcsere serkentő módszereket keressük. Az egyik a testmozgás! - még mindig a testmozgás a legjobb szénhidrát anyagcsere serkentő módszer, ehhez azonban hetente 3x1 órát kell mozogni, és kezdetnek az ütemes séta is megteszi.

Amásik módszer – amit ötvözni kell a testmozgással – egy alapos lúgosító-méregtelenítő kúra. Ehhez 2 gyógynövényes főzetet javaslok: az egyik a Puridren® névre hallgató lúgosító-méregtelenítő koncentrátum, a másik a Lipo+ névre hallgató béltisztító-bélflóra koncentrátum. Ezek a főzetek fogják adni a napi folyadékbevitelt, hiszen azt meg kell emelni, ha fel akarjuk gyorsítani az anyagcserét.

puri-lipo.jpg

Semmi mást nem kell tennünk, mint minden reggel magunkhoz kell vegyünk 2 palack szénsavmentes vizet, az egyikbe Lipo+, a másikba Puridren® főzetet kell önteni (25-25ml), majd meginni azokat az egész nap folyamán egyenlő arányban elosztva. Az almaecet maradhat, és nagy haszna lenne a Szerves króm tabletta adagolásának is. Mindezt természetesen étrendi változásokkal is párosítani kell! Mivel cukorbeteg vagy, naponta 5-ször kell enned, és számolnod kell a szénhidrátokat. Nagyon szigorúan kell venni a diétát!
Üdvözlettel: Rudolf Rita